Претрага
Претрага
Close this search box.

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA danas u Visokoj poslovnoj školi

Foto: Gradske info

Sajam zapošljavanja i stručnog usavršavanja održaće se sutra, 15. maja, u periodu od 11 do 13 časova, u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija (Vladimira Perića Valtera 4, Novi Sad), gde će se predstaviti brojne kompanije iz oblasti turizma, trgovine, bankarstva, finansija i informacionih tehnologije i izneti svoje ponude za kurseve, prakse i zaposlenje svim studentima novosadskog Univerziteta, koji posete sutra ovaj sajam.

Novosadski studenti će sutra imati priliku da nađu praksu ili zaposlenje u renomiranim kompanijama, a predstaviće se više od 30 iz privatnog i javnog sektora, među kojima su: Erste banka, OTP banka, 3Bank, Intermino, Rationale, ComData, Generali osiguranje, Centar za menadžment nabavki, Adeco, Soko tim 021, Fond Evropski poslovi Autonomne pokrajine Vojvodine, Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija Opštine Irig, Turistička agencija Grand Tours, Hotel City Centar Mediteraneo, Hotel Vojvodina, Hotel Termal, Hotel Pupin i Hotel Zlatibor, koji su deo
NS Hotels grupacije, pa i GSP Novi Sad.

Studentima će se predstaviti i studentska organizacija Aiesec i Edukativni centar za obuke i profesionalni razvoj, a predstavnici Experience-a upoznaće studente s programom studentske razmene Work&Travel USA.

Tokom sutrašnjeg sajma biće održana i radionica za sve prisutne studente “Intervju sa poslodavcem”, a radionicu realizuje Nacionalna služba za zapošljavanje.

Sajam zapošljavanja i stručnog usavršavanja već godinama organizuje Centar za razvoj karijere i stručnu praksu Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu, a otvoren je za sve studente Univerziteta u Novom Sadu.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Vukašin
15.05.2024 08:31

Nažalost na ovoj visokoj školi dobićete malo pravih infotmacija. Puno afera, profesori sa sumnjivim diplomama, koje je osporavala Komisija za akreditaciju, jako mai broj studenata, slaba zapošljivost studenata učinili su svoje. Neka krivci stave prst na čelo šta su uradili sa jednom visokoškolskom ustanovom.

Povezane vesti