Претрага
Претрага
Close this search box.

SAKRIVENI NOVAC MOŽETE PRONAĆI NA ULICI, A AKO BUDETE NAJBRŽI BIĆE VAŠ! OVO su mesta u Novom Sadu gde treba da ZAVIRITE (VIDEO)

Foto: screenshot

Novi trend koji hara Srbijom u raznim gradovima naše zemlje uzeo me maha i u Novom Sadu, a reč je o ljudima koji na ulici ostavljaju simboličnu sumu novca ne bi li ga slučajni prolaznici pronašli i razveselili se.

Nepoznate osobe koje ove video snimke “kače” na društvene mreže pod “heštegom” #cashcatchserbia u opisu videa navedu tačnu lokaciju gde se novac nalazi.

Onaj koji prvi vidi ovaj video na mrežama i onaj koji je najbliži navedenoj lokaciji je pobednik. Osvaja 500, 1000 ili 2000 dinara, a nekad svota novca bude i u evrima, pa su tako prolaznici nalazili po 5, 10 evra ili čak 100 evra.

Kako oni navode na svojoj Instagram stranici “catch_cash_serbia” pronađena sredstva su bespovratna i ne zahtevaju nikakvu protiv uslugu. Svaki pronalazač treba da uslika pronađeni novac i pošalje na njihovu adresu.

Kako se ovaj trend proširio mrežama, tako je počela i navala pa se dešavaju i okršaji, kada dve ili više osoba stignu na lokaciju i svaka želi da novac ode baš u njene ruke. Ova igra prvenstveno je započeta u inostranstvu, a sada je došla i kod nas u Beograd, Niš, Aranđelovac, Novi Sad, a s obzirom na komentare koje ljudi ostavljaju ispod video snimaka, zainteresovanost je velika i u Leskovcu, Subotici i Kraljevu.

Novac se najčešće nalazi u zidu, kod klupa, u rupama betona u određenoj ulici, kao i u parku ispod parčeta drveta.

Mišljenja korisnika društvenih mreža su podeljena pa su tako mnogi, na početku objavljivanja ovih snimaka, komentarisali kako ne žele da jure za 5 evra. Drugi su opet zainteresovani, pa učestvuju u ovoj trci.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Nemanja
06.06.2024 14:06

Zajebavanje naroda

Gost
Mira
07.06.2024 02:12

Do kojih granica ide ponižavanje ljudi? Idiotizam!!!

Povezane vesti