Претрага
Претрага
Close this search box.

Samsungova nova aplikacija omogućava deljenje fajlova između platformi

Foto: Shutterstock

Samsung je predstavio novu aplikaciju za deljenje fajlova, pod nazivom Dropship, kao deo svog Good Lock paketa aplikacija.

Pomenuta aplikacija će korisnicima omogućiti lako prebacivanje fajlova na druge Android telefone, iOS uređaje ili na veb.

Dropship aplikacija je trenutno dostupna korisnicima u Južnoj Koreji, preko Galaxy Storea. Za njeno instaliranje potreban je Android 13 uz One UI 5.0 interfejs.

Aplikacija omogućava prebacivanje fajlova veličine do 5GB na dnevnom nivou. Za prebacivanje većih fajlova, svakako je bolje rešenje Nearby Share ili Quick Share.

Korisnici mogu da kreiraju link za deljenje, sa profilnom fotografijom i porukom, a potom da ga pošalju željenoj osobi. Pošiljalac može da podesi vreme validnosti linka.

Proces deljenja je u najvećoj meri jednostavan. Pošiljalac može da izabere fajl i platformu na kojoj će fajl biti poslat. Primalac može da ukuca poslednja četiri broja iz deljenog linka ili da skenira QR kod kako bi preuzeo fajl.

Ono što je bitno napomenuti, jeste da primalac ne mora da ima Dropship apliakciju niti Samsung nalog.

Za sada nije poznato da li će i kada Dropship aplikacija za deljenje fajlova između platformi postati dostupna širem broju korisnika.

B92/GSMArena

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага