Претрага
Претрага
Close this search box.

Sasvim druga priča se juče pojavila na političkoj sceni, hoće da ukida privatne fakultete i kladionice, a na red su došli i proslavljeni novosadski sportisti Miša i Zoran Bačulov!

Da se broji sitno do održavanja lokalnih izbora u Novom Sadu koji su zakazani 2. juna govori rat saopštenjima i otvorenim pismima na novosadskoj političkoj sceni. Grupa građana Sasvim druga priča se pre dva dana oglasila na društvenim mrežama upućujući prozivke Miši Bačulovu pri čemu su naveli da se dešavaju interesantni trenuci u foto-finišu predaje potpisa za predstojeće izbore.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasvim Druga Priča (@sasvim.druga.prica)

Naime, Sasvim druga priča je optužila Mišu Bačulova i njegovog brata Zorana da direktno sarađuju sa Srpskom naprednom strankom.

Takođe, u otvorenom pismu su prikazani finansijski izveštaji koji pokazuju da je sportski klub „KBS Warrior“ koga zastupa Zoran Bačulov, Mišin rođeni brat dobio izvesna sredstva od strane Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada.

Da novosadska opozicija poput Sasvim druge priče ne zna opšta pravila ponašanja govori činjenica da ne biraju sredstva kako bi ostvarili dnevno – političke poene.

To vidimo na primeru napada na sportiste Mišu i Zorana Bačulova, jer opšte je poznato da sportski klubovi u Novom Sadu i Srbiji teško da mogu da opstanu bez pomoći države.

U novoj objavi na društvenim mrežama Sasvim druga priča direktno optužuje Mišu Bačulova da  sarađuje sa novosadskim Naprednjacima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasvim Druga Priča (@sasvim.druga.prica)

nsuzivo.rs

Tagovi:

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Veljko
15.05.2024 13:00

Na Univerzitetu u Novom Sadu rade prof. dr Marijana Dukić-Mijatović (doktorirala na privatnom pravnom), prof. dr Vera Zelenović (doktirirala na privatnom ekonomskom), doc. dr Ozren Uzelac (doktirirao na privatnom pravnom) i doc. dr Minja Bolesnikov (diplomirao i masterirao na privatnom fakultetu). Ako državni fakulteti neće da zapošljavaju svoje doktore nauka, predlažem da se ukinu doktorske studije na državnim fakultetima i da se te pare preusmere na druga mesta.

Gost
dule
15.05.2024 13:37

izgleda da su se sns-ovci sad uplašili i Bačulova

Gost
SNS Uzivo
15.05.2024 14:03
Odgovori  dule

Oni se boje i svoje senke, znaju sta su sve radili, kad ih oteramo ima da padne i mardeljak! 🙂

Last edited 10 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
Sale johnnyb
16.05.2024 13:58

Ajmo sad moja baba Julijana nije posejala koliko je zamisljeno krompira pa sad dobila neke subvencije od GRADA i sad je ona SNS clan pa koga bre vi razmazujete leb vas j..o onaj crni socijalni nekadasnji,pa nema smisla GAAARIIII

Gost
Sale johnnyb
16.05.2024 14:01

E sad moja baba Julijana nije zasadila dovoljno koliko je zamislila krompira pa dobila subvencije od grada i sad je naprasno clan SNS ma koga vi vise zamajavate uterali m… i pustite čoveka da kaže i uradi šta ima pa poooslee ga razapinjite ako ima potrebe.
Muka mi od svega al morah

Gost
Šesto koleno dođoša
17.05.2024 06:52

Činjenica je da:
Svi sportski klubovi su privredni subjekti registrovani u APR u
Predviđeni način finansiranja aktivnosti od sponzora i članskih donacija – članarine.
Grad i Pokrajina finansiraju isključivo “Projekte” javna je tajna da ne postoje jedinstveni kriterijumi (izuzev deklarativno)
Put do tih sredstava nezavisno od sportskih rezultata vodi preko članstva u partiji i spiskova podrške, kao i bezuslovne saradnje sa vlašću van proklamovane aktivnosti.

Gost
Cacko
19.05.2024 08:21

Trebaju se ukinuti privatni fakulteti. Unistise srpsko obrazovanje.

Povezane vesti