Sa Pozorišnog trga koji se trenutno rekonstruiše, uklonjene su stare dotrajale i polomljene mermerne ploče, novinari našeg portala pitali su nadležne iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije šta će biti sa tim pločicama.

– Mermerne ploče, uklonjene sa Pozorišnog trga tokom izvođenja radova, nisu upotrebljive za parterno uređenje neke druge javne površine kao takve. Grad će preduzeti sve potrebne aktivnosti u cilju adekvatnog postupanja sa raspoloživim materijalom – kažu iz Uprave.

Dodaju da urbani mobilijar sa Pozorišnog trga neće biti vraćen na prvobitnu lokaciju.

– Na osnovu stručne procene i stanja u kome se nalazi urbani mobilijar, biće odlučeno o daljem postupanju sa istim. Mobilijar koji nije upotrebljiv će se rashodovati, a onaj koji je u takvom stanju da je isti moguće reparirati, biće repariran i postavljen na druge lokacije, gde postoji potreba za tim.

Mobilijar koji nije upotrebljiv će se rashodovati, a onaj koji je u takvom stanju da je isti moguće reparirati, biće repariran

Žardinjere, koje su uklonjene sa Pozorišnog trga, privremeno su postavljene ispred Hotela „Centar“. Žardinjere neće biti vraćene na Pozorišni trg nakon završetka radova, a stručne službe ove Uprave, u saradnji sa JKP „Gradsko zelenilo“, naknadno će odlučiti na koje lokacije će iste biti premeštene.

Nikola Bilić

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Sova
16/04/2021 12:09

Kako gde će završiti, pa u elitnim vikendicama…..

Svetlana
16/04/2021 17:26

Mene interesuje kako će se rashodovati navedeni mermer.Zainteresovana sam za njegovo rashodovanje:)

Otto
17/04/2021 08:01

Nista nismo saznali iz ove vesti osim da će grad preduzeti sve potrebne aktivnosti u cilju adekvatnog postupanja sa raspolozivim materijalom…? A gde je odgovor na pitanje? Odgovor zvuči kao da ga je dao neki zastavnik iz JNA.