Претрага
Претрага
Close this search box.

Šesta NOVOSADSKA CVETNA PIJACA ovog vikenda na platou ispred Spensa

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

“Kako bismo ispratili april na najlepši, cvetni način za sve naše sugrađane i sugrađanke organizujemo šestu prolećnu Novosadsku cvetnu pijacu”, poručili su organizatori.

 petak i subota, 10-11. maj
 plato ispred SPENS-a
 petkom od 08.00 do 19.00 časova
 subotom od 08.00 do poslepodnevnih časova

Na dobro poznatoj lokaciji, plato ispred SPENS-a, svim našim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, proizvođači meda i hrane. Izlagači su spremni i ima ih još više prijavljenih tako da smo proširivali kapacitete cvetne pijace. Naši izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije.
Cilj nam je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.
Takođe, u okviru Novosadske cvetne pijace, Inženjeri zaštite životne sredine će imati šand i akciju “Zameni stari papir za sadnice”. Zamenu papira za sadnice možete učiniti petkom od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 13 časova. Za 10 kg starog papira se dobija sadnica cveća, za 60 kg starog papira se dobija sadnica drveta.

Pozivamo sve građane/ke i medije da posete šestu prolećnu “Novosadsku cvetnu pijacu” i pronađu nešto za sebe i svoje najmilije i urede svoje bašte i balkone.

Takođe, možete nas pratiti i preko našeg sajta (http://pokretgorana.org.rs/), facebook stranice (https://www.facebook.com/pokretgorana/), instagram profila kao i u medijima.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti