Šesti dan Poljoprivrednog sajma: Posećenost obara rekorde, posetioci najviše zainteresovani za mehanizaciju (VIDEO)

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Ovogodišnji Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu iz dana u dan ima sve više posetilaca. Velike gužve vidiljive su gotovo ispred svakog štanda sa mehanizacijom, organskim proizvodima, poljoprivrednih gazdinstava iz čitave Srbije ali i stranih partnera koji su gosti ovogodišnjeg Sajma.

Posetioci imaju priliku da se upoznaju sa najmodernijom poljoprivrednom mehanizacijom domaćih ali i stranih proizvođača, poput traktora, kombajna, prikolica, prateće opreme za žetvu i mnogih drugih.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Prema rečima posetilaca koji su razgledali mehanizaciju, cene traktora sa pratećom opremom su visoke za male proizvođače, dok kako  kažu velika gazdinstva mogu sebi da priušte potpuno novu opremu.

Većina posetilaca je zadovoljna organizacijom i brojem izlagača. Iz razgovora sa njima saznajemo da je sadržaj raznovrstan i da se za svakog može naći ponešto. Veliki broj posetilaca čine mladi poljoprivrednici koji su tek krenuli u razvijanje svog posla, a jedan od njih za NS Uživo navodi da se na Sajmu mogu videti sve poljoprivredne blagodeti ovog podneblja.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Poljoprivrednu mehanizaciju izlažu firme iz Srbije koje nisu članice udruženja, kao i kompanije iz Italije, Turske, Austrije, Slovenije, Španije, Rumunije, Bugarske i Češke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Ukoliko još niste posetili Sajam predlažemo da to uradite što pre jer sajam traje do sutra, 27. maja, a detaljan program za poslednji dan možete pogledati na zvaničnom sajtu Novosadskog sajma.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti