SILOVATELJ PIKASO OPET NAPAO: Nožem pokušao da ubije radnicu kliničkog centra

       

Višestruki silovatelj, Dušan Mugarški Pikaso(60), napao je i naneo lakše telesne povrede  radnici Centra za Rehabilitaciju, Kliničkog centra Vojvodine.

Novosadska policija saopštila je da je Mugarški uhapšen zbog pokušaja ubistva.

Mugarški je inače, u novembru prošle godine pušten na slobodu nakon što je odslužuo kaznu zatvora za jedno od tri silovanja koje je počinio.

Pikaso

Osnivač fondacije “Tijana Jurić”, Igor Jurić, krajem prošle godine na društvenim mrežama je upozpravao žene na činjenicu da je Mugarski ponovo na slobodi i da može opet napasti.

“Sećate li se ovog upozorenja? Danas se na žalost obistinilo ono što sam najavio”, napisao je na svom tviter nalogu, Igor Jurić.

 

Kako je za Kurir potvrdio Siniša Knežević PR KCV-a danas je njihova radnica M.Č. (1975) povređena na radnom mestu i zadobila višestruke povrede po telu. Posle hirurške obrade i pregleda psihologa, ona je zbog psihičkih trauma puštena na kućno lečenje.

Prema nezvaničnim informacijama Pikaso je na Odelenju rehabilitacije povredio medicinsku sestru M.Č. (43), ali ona svu sreću nije životno ugrožena.

Njega je ekipa Hitne pomoći u toku današnjeg dana na ulici pronašla u alkoholisanom stanju, kako leži na betonu. Nakon odvođenja na detoksikaciju, on je dospeo do spomenutog odelenja, gde je napao medicinsku sestru.

Dušanu Magurškom Pikasu, po odobrenju javnog tužioca, određen je pritvor od 48 sati.

Autor: b92/kurir/nsuzivo.rs

4
Komentari:

3 Komentara
1 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
3 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
nnnn

NAucno je dokazano da UVEK PONAVLJAJU silovanja i zato je neophodma hemijska kastracija kako to radi civilozovaniji od nas deo Evrope.
Oni koji ih ne eliminišu čuvaju ih izgleda za seme zla.

Jaggy

Ovaj siluje nožem .. ovaj treba da se kastrira mačem

Jaggy

Pa nemam reči bre.. smrtna kazna da se uvede obavezno, šta se čeka ?

Nenelius

Taj nije covek on je monstrum….nisu Vam sve ispricali u KC. Prvo je napao serviserku koja ga je zamolila da izađe napolje jer su posete zabranjene, izvadio je bricu i stavio pod grlo,pa ju je poceo pipati,posto se zena branila isekao ju je svuda po rukama, uleteo u lift gde je napao drugu,medicinsku sestru,posto je toliko vikala krenuo je da bezi. Prilikom befa naleteo je na trecu,medicinsku sestru, pa i nju napao. VELIKI PROPUSTI KC NOVI SAD!!!! Zasto ga nisu vezali prilikom detoksikacije kao sto je praksa da ljudi koji dolaze na ispiranje se vezu. Strasno!!!! Uzas!!!!