Претрага
Претрага
Close this search box.

Skandalozan odnos Miloša Jovanovića i Novog DSS prema zastavi Srbije u Novom Sadu (FOTO)

Miloš Jovanović i Novi DSS u javnosti pokušavaju da formiraju imidž nacionalista i rodoljuba, međutim u praksi odnos prema nacionalnim pitanjima i državnim simbolima je skandalozan.

U prilog tome govori stanje zastave Srbije ispred stranačkih prostorija Novog DSS u Novom Sadu.

Ukoliko ovakav odnos rukovodstvo Novog DSS ima prema zastavi i svojim prostorijama, možemo samo da zamislimo kakav će odnos imati prema državi, Novom Sadu, građanima i Kosovu i Metohiju, s obzirom da pretenduju dolazak na vlast.

Ono što takođe diskredituje Novi DSS je svakako otvorena saradnja Miloša Jovanovića sa Draganom Đilas i ostalom NATO opozicijom, koja se otvoreno zalaže za pristup Srbije NATO alijansi.

Ostaje nam da vidimo koliko će opstati Nato koalicija Đilasa i Miloša Jovanovića, kao i da li će Novi DSS početi odgovorno da se ponaša prema državnim simbolima i građanima Republike Srbije, barem jednako kako se Miloš Jovanović ponaša prema simbolima Francuske.

nsuzivo.rs

Tagovi:

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Ком
28.03.2024 13:21

За вас није вест потпуно урушавање јавног сектора у НС и анализа пословања ЈКП у Новом Саду али вам је вест да је ветар поцепао заставу испред просторија Новог ДСС-а!!

Gost
Nemtudom
28.03.2024 15:16
Odgovori  Ком

Plus sto je ova slike od pre par meseci, toliko su azurni sa Novim Sadom da nisu mogli da zavire iza coska da provere

Gost
Milan Vucic
28.03.2024 14:05

Pa nisu oni uzeli pa pocepali zastavu nego vetar i vreme, a odnos prema državi, institucijama i Kosmetu za 12 godina vlasti Sns-a treba da udje u udžbenike kako ne treba raditi. Samo poniženja i izdaje, koje pokrivaju jeftinim i lažnim patriotizmom.

Gost
SNS Uzivo
28.03.2024 15:34
Odgovori  Milan Vucic

Genijalno napisano, potpisujem!

Last edited 19 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti