Претрага
Претрага
Close this search box.

ŠKOLUJU SE NOVI POLICAJCI U SREMSKOJ KAMENICI! Najboljih 200 devojčica i dečaka upisuje ponovo osnovanu srednju školu unutrašnjih poslova

Foto: N1

Srednja škola unutrašnjih poslova ranije je postojala u Kamenici, a trenutno je od 2007. godine tamo Centar za osnovnu policijsku obuku, kao jedina do sada ustanova za osnovnu obuku policije u Srbiji pri nastavi koja traje godinu dana.

– Osnivanje srednje škole unutrašnjih poslova predstavlja potrebu MUP za školovanjem kadrova koji će se u budućnosti bributi o sigurnosti građana Srbije. Sama ideja o reaktivaciji škole nastala je među stručnim krugovima, a ideju je podržao ministar Bratislav Gašić. Škola je dobila naziv po prvom popečitenju dela unutrapnjih poslova Jakovu Nenadoviću – kaže dr Danilo Stevandić, državni sekretar MUP.

Foto: Kurir TV

Interesovanje za upis nove generacije već je veliko.

– Tradicionalno postoji veliko interesovanje za humane profesije kao što je poziv policajca. Nakon izvršene selekcije, odabraćemo najboljih 200 devočjica i dečaka koji će po zavrpetku školovanja početi da rade u MUP – dodaje Stevandić.

Kurir

Tagovi:

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
31.01.2023 16:19

Bravo za policijsku drzavu! 🙂

Gost
Lune Lune
31.01.2023 21:48

Sve preko veze upadaju ili placaju da upadnu. Policajac mora da je i fizicki i psihicki u odlicnom stanju, da zna i engleski pored maternjeg srpskog jezika. Mora da zna da radi u sluzbi gradjana Srbije i ove drzave, a ne protiv gradjana Srbije, da nisu rezimski policajci.

Gost
Srbenda
02.02.2023 20:32

Novoskolovani lopovi, prostitutke i primaci mita i udomljivaci preko veze…

Gost
Milan
03.02.2023 07:38

Završio sam tu školu,znam šta znači kada prorade hormoni a s obzirom da će biti”mešovitog” sastava može se svašta očekivati (ood tuče do neželjene trudnoće). Najgore od svega je to što će kada završe školovanje i provedu 2-5 godina službe barem polovina napustiti službu. Ne želim da budem šovinista,ali pilicajke će želeti da se ostvare kao majke,što je i u redu,a ako bude dete za detetom to je barem 5 goduna odsustvovanja sa posla a to znače zaborav naučenog i čist gubitak države.

Gost
Ivana
10.02.2023 09:42
Odgovori  Milan

Zdravo mene zanima dal se u skolu primaju i vrlodobri ucenici, i kako se moze konkurisati. Unapred hvala

Gost
Biljana
15.02.2023 13:05
Odgovori  Ivana

I mene to zanima moje dete je isto vrlodobro a da li znate mozda Jel tamo krece ranije polaganja?

Gost
Biljana
15.02.2023 13:04

Dobar dan da li mogu da Vas zanilim da mi napusete jada Se polaze prijemni u Sremskoj Jamenici upisala bi moje dete?hvala

Povezane vesti