Foto: Anica Stojanovic

Nakon pisanja našeg portala, o žalbama radnika kompanije Lear na loše uslove na rad u fabrici u toku letnjih meseci, rukovodstvo je odlučilo da danas podeli vodu radnicima.

Naime, radnici koji su danas došli na posao imali su šta da vide. Frižderi sa hladnom vodom sada su bili otključani, a voda dostupna radnicima.

Podsetimo, pre određenog vremena inspekcija je naložila češće pauze i podelu hladne vode radnicima, ali se uprava toga pridržavala svega par dana.

Autor: nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Gang
09/08/2018 21:34

Laž, samo su ispraznili frižidere i sada su prazni!

Bane
09/08/2018 22:18

Čemu uopšte lanci na friziderima?!?!?

Rade
10/08/2018 09:09

Upravo gledam prazne frizidere, ali da, nema katanaca 🙂

Ceca
10/08/2018 10:40

Voda dostupna,temperatura ceo dan juce 29 na njihovom meracu verujte da je i veca jer su radnici i dalje kao pijani pilici,znoimo se citavu smenu da su nam cak i gacice mokre strasno.A pauzu smo dobili produzenu 5min na nasu zadnju od 5min tako da od vise pauza nema nista na odeljenju C519IP .Mi na tom delu smo dobili samo pet dok su nad drugim delovima firme dobili produzetak neki cak od 15 minuta,trazili da nam objasne zasto i mi nemamo toliko,rekli nad da su se tako slozili super vizori i produkt na nasem delu,ako je ispekcija naredila vise pauza… Učitaj još »

Slobodanka
10/08/2018 11:39

Nije problem sa Learom kao korporacijom vec s pojedincima na nekim funkcijama.Zalosno je sto je receno jedno na sastanku pred svim zapislenim u firmi “da ce se u toku godisnjeg odmora regulisati rad klima tj dodatnog rashladjenja” iz raloga sto ovo postojece nije dovoljno.Ruzno je da se pravi razlika medju zaposlenima neko da dobije 5min pauze duze a neko 15 min.Nije uredu.Apelujem na zaposlene da se svi skupimo i obustavimo rad dok se neresi problem.