SNAŽENJE BILATERALNIH ODNOSA I JAČANJE SARADNJE! Ministar Udovičić sa premijerom Sao Tome i Prinsipe: Nastavljamo da intenziviramo višedecenijsko prijateljstvo (FOTO)

Foto: tanjug.rs

Tokom sastanka sagovornici su izrazili obostranu spremnost da u budućnosti ojačaju saradnju kroz razmenu znanja i iskustava sportista i sportskih stručnjaka, razvijanje sportskog turizma i mogućnosti saradnje u omladinskom sektoru.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se sa predsednikom Vlade Demokratske Republike Sao Tome i Prinsipe Žoržom Bom Žezusom koji predvodi delegaciju ove države koja je u poseti našoj zemlji povodom obeležavanja 45. godišnjice uspostavljanja diplomatskih odnosa naših dveju zemalja.

Ministar Udovičić razgovarao je sa premijerom Žezusom o različitim vidovima saradnje u oblastima omladine i sporta, koji mogu dodatno osnažiti prijateljske bilateralne odnose dveju zemalja.

Foto: tanjug.rs

Tokom sastanka ministar Udovičić i premijer Žezus izrazili su obostranu spremnost da u budućnosti ojačaju saradnju kroz razmenu znanja i iskustava sportista i sportskih stručnjaka, razvijanje sportskog turizma i mogućnosti saradnje u omladinskom sektoru.

Premijer Žezus je izrazio zahvalnost ministru Udovičiću koji je uputio poziv sportistima iz njegove zemlje da se za najveća takmičenja pripremaju u Srbiji, a mlade da posete našu zemlju i da se povežu sa svojim vršnjacima iz Srbije.

Foto: tanjug.rs

Ministar Udovičić i predsednik Vlade Sao Tome i Prinsipe Žorž Bom Žezus izrazili su uverenje da će dve zemlje, koje vezuje višedecenijsko prijateljstvo, biti u prilici da inteziviraju saradnju kroz formalizaciju odnosa u oblastima omladine i sporta.

pink.rs/tanjug.rs/nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti