Претрага
Претрага
Close this search box.

SNS PROSLAVLJA SLAVU: Zvanice se okupljaju u Novom Sadu (FOTO, VIDEO)

Foto: nsuzivo.rs

Srpska napredna stranka danas slavi Svetu Petku i svečano je obeležena u svojim stranačkim prostorijama u Novom Sadu. Pristigao je veliki broj članova iz stranke ali i koalicije. Ceremonija je započeta molitvom, a tradicionalno se lomila pogača.

Foto: nsuzivo.rs

Goste na ulasku svečano je dočekala Dina Vučinić, ovogodišnja kuma.

Na proslavu je pristigao veliki broj članova i funkcionera stranke. U predsedništvo SNS-a u Novom Sadu stigli su Adrijana Mesarović, Miloš Vučević, Igor Crnobarac, Jelena Marinković Radomirović, Milan Đurić …

-Srpska napredna stranka je pre nekoliko dana proslavila svoj četrnaesti rođendan. Danas slavimo slavu Svetu Petku. Između rođendana i slave desile su se za nas, dve važne stvari. U vladi Republike Srbije imamo prvi put potpredsednika iz Novog Sada, do sada najuspešnijeg gradonačelnika Miloša Vučevića. Takođe dobili smo novog gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića, za kojeg smo ubeđeni da će podjednako dobro voditi grad putem razvoja. Mi smo mlada stranka, tinejdžer tek nam je četrnaest godina. Svojim saborcima danas sam poželela da punoletstvo dočekamo složni, bolje organizovani i da funkcionišemo kao jedna velika porodica. Smatram da srpska napredna stranka i jeste jedna velika porodica- istakla je Dina Vučinić, kuma slave.

Foto: nsuzivo.rs

– Pre svega pozdravio bih naše goste, ljude iz koalicionih partija, drugih stranaka iz različitih organizacija, ustanova Grada Novog Sada, iz privatnog sektora uspešnih kompanija.  Zahvalio bih se što su i ove godine na našoj slavi sa nama. Velika je čast za domaćina kada ima punu kuću gostiju. To je najbolja potvrda koliko vas cene i vole. Bogata je ova kuća, u smislu emocija i ljudske snage i potencijala. Srpska napredna stranka je privilegovana kao velika stranka, velika porodica da kao zaštitnicu ove kuće ima ženu svetiteljku, odnosno Svetu mati Paraskevu. I Srbija je ženskog roda. Ponosan sam što je Sveta mati, zaštitnica i što nas opominje bar jednom godišnje da se saberemo i okupimo, i zaboravimo na lične sujete. Siguran sam da ako budemo dostojni i verni, čuvaće nas i ubuduće. Borimo se za veru, za sve vere jer bez nje nema ni uspeha. Vremena ispred nas neće biti laka, ne znači da imamo pravo da izgubimo veru. Čast mi je što sam deo ovako velike porodice, koja ima i vrline i mane.- rekao je ministar odbrane Miloš Vučević.

Foto: nsuzivo.rs

nsuzivo.rs

 

 

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
27.10.2022 19:37

Zapamtiti ko je tu, posle nema oprastanja… 🙂

Last edited 1 Godina Ranije by SNS Uzivo
Gost
Vidoje
28.10.2022 08:59
Odgovori  SNS Uzivo

Tako su pricali i ovi za dosmanlije, pa dos za sps i spo i tako u krug…

Povezane vesti

Претрага