Foto: Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad - Spans / screenshot

Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad – SPANS koje se bavi zbrinjavanjem napuštenih pasa i mačaka upalo je u, za njih, velike dugove a članovi tog udruženja apeluju na sve ljude dobre volje da im pomognu.

U SPANS-u kažu da im je potrebna pomoć zato što je trenutni dug ka veterinarskoj ambulanti 109.313 dinara a za hranu 121.000 dinara.

Ušli smo u novi mesec, novi dug za pansione, majstoru smo dužni još od februara… Zima je stigla, trošimo više hrane a hrana je poskupela trostruko i to nam je trenutno najveća briga. Sada smo stigli do tačke kada ne možemo da se dalje zadužujemo dok ne isplatimo makar veći deo duga. Razumevanje i od strane veterinara i od strane dobavljača hrane postoji, ali ne može ni ono biti beskonačno – objašnjavaju članovi SPANS-a.

Oni su uputili molbu svim građanima da im pomognu da nastave dalje uz reči: “Našim štićenicima jedino ljubavi ne manjka, sve ostalo moramo da platimo”.

Ukoliko možete i želite da pomognete SPANS-u to možete uraditi uplatom na žiro račun: 325-9500600031492-52 i PayPal – uzzns.spans@gmail.com

Podsetimo, Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad – SPANS je nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblastima: borba za pravo na prirodna prava životinja i zaštita svih životinja pogotovo napuštenih pasa i mačaka.

Blic

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
mmm
10/12/2022 14:46

sinteraj otvoriti ,,,nije resnje azil nego kaznjavanje vlasnika i porez na one sto drze kerove