Pretpraznična euforija odavno je zavladala bioskopom Arena Cineplex a pravoj prazničnoj atmosferi doprineće prednovogodišnje tematsko veče Ladies night, koje je zakazano za četvrtak, 26. decembar u 20 časova.

Karte su u prodaji.

Povodom hit trilera “One su bombe” sa fantastičnim Nikol Kidman, Šarliz Teron i Margo Robi u glavnim ulogama, u Areni Cineplex organizovano je piće dobrodošlice za svakog posetioca i pregršt poklona za najsrećnije, u skladu sa novogodišnjom atmosferom. Za “novogodišnje paketiće” koji će otići u ruke najsrećnijih posetilaca tokom izvlačenja, pobrinuće se Unitech koji će darovati razne preparate za kosu prestižnog brenda Alter ego, beauty studio Genesis koji će obradovati dame raznim tretmanima i salon lepote Loft Parrucchieri by Petar Kostić koji će pokloniti nekoliko tretmana lepote i šminkanje.

Kraj godine dočekujemo uz željno iščekivani triler “One su bombe (Bombshell)”, sa hrabrim i odlučnim ženama u glavnim ulogama. Jedan od naiščekivanijih filmova godine zasnovan je na stvarnom skandalu i prikazuje tri žene američke televizije Fox News kako se pripremaju za borbu protiv seksualnog uznemiravanja. Slavne holivudske glumice, dobitnice Oskara Nikol Kidman i Šarliz Teron i za Oskara nominovana Margo Robi donose nam priču o ženama koje su srušile moćnog zlostavljača.

Radnja prati novinarku Grečen Karlson koja se priprema da pokrene sudski proces protiv Rodžera Ejlsa, glavnog čovjeka televizije Fox News. U isto vreme, mlada producentkinja Kajla dobija posao u ovoj TV kući i ubrzo na svojoj koži otkriva ličnu i profesionalnu cenu napredovanja, kad joj Ejls u šifriranoj poruci kaže da mora dokazati “lojalnost” ako želi da uspe u poslu. Ejls je, naime, godinama bez posledica seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. “One su bombe” daje detaljniji prikaz cele te morbidne istinite priče.

Trejler filma: https://www.youtube.com/watch?v=P7CajoHpP6E

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments