Претрага
Претрага
Close this search box.

SRAMOTNO! Prikupljali novac za pomoć PREŽIVELOJ BEBI iz masakra u Gradačcu, pa ga ZADRŽALI ZA SEBE

Foto: Screenshot YouTube BHRT/YouTube/ilustracija

Lažno prikupljanje novca za pomoć bebi koja je preživela masakr u Gradačcu, oglasilo se udruženje “Zemlja djece” iz BiH.

Nakon trostrukog ubistva u Gradačcu, koje je počinio Nermin Sulejmanović, društvenim mrežama šire se lažni apeli za pomoć bebi koja je preživela njegov krvavi pir. Sulejmanović je ubio bivšu partnerku, a potom i oca i sina, da bi nakon masakra prenošenog uživo na Internetu izvršio samoubistvo.

Foto: Screenshot YouTube BHRT

Sada se mrežama šire lažni apeli ljudima dobrog srca za navodnu pomoć oko lečenja bebe N.H, zbog čega se oglasilo Udruženje “Zemlja djece” iz BiH i saopštilo da je u pitanju prevara.

Foto: Screenshot YouTube BHRT

“Obaveštavamo javnost da je naša organizacija preduzela određene mere kako bi se zaštitila privatnost deteta nedavno mučki ubijene N. H., i preispitale sumnje na eventualnu zloupotrebu ovog slučaja kroz javne apele navodnog prikupljanja pomoći za lečenje djeteta, a koji se velikom brzinom šire društvenim mrežama. O svemu su zvanično obaviešteni Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice BiH i Centar za socijalni rad Gradačac – kao organ starateljstva, kao i Federalna uprava policije i nadležno tužilaštvo. Molimo korisnike društvenih mreža da se suzdrže od jeljenja apela i vršenja uplata, dok se nadležni organi ne oglase po ovom pitanju”, saopštilo je Udruženje “Zemlja djece” u BiH.

mondo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
22.08.2023 16:15

Ovako se ja osecam prevarenim kad placam porez Srbiji, a ovi preuseravaju za sendvice i dnevnice botova, i najvece mitinge samo su nesto utanjili u zadnje vreme… 🙂

Last edited 6 Meseci Ranije by SNS Uzivo
Gost
Vidoje
22.08.2023 17:40
Odgovori  SNS Uzivo

Svasta, placas porez? Ja mislio da si pokrenuo talas gradjanske neposlusnosti i da ne placas vise nista hahahahahahaha

Gost
SNS Uzivo
22.08.2023 18:07
Odgovori  Vidoje

Pa jebiga skinuce mi prinudno…

Last edited 6 Meseci Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti