SRBI PRIJAVLJUJU PROBLEM PRILIKOM PLAĆANJA PUTARINE: Ako krećete put Severne Makedonije spremite ove kovanice

Foto: grckauzivo.rs

Veliki broj srpskih državljana koji se kolima uputio ka Grčkoj, prijavljuje novinu u vidu toga da radnici na naplatnim stanicima u Severnoj Makedoniji, navodno ne primaju evro kovanice od dva evra.

Prema objavi u Fejsbuk grupi “Grčka uživo”, njihovi članovi unutar vajber grupe, u velikom broju prijavljuju problem sa plaćanjem. Kako su pojedini pisali, navodno se radi o pojavi falsifikovanih kovanica od dva evra, usled čega se primaju samo manji apoeni. Jedan od korisnika, priložio je u vidu posta i fotografiju sa jednog od naplatnih puntova.

“Na Vajber zajednici “Grčka uživo – Explore Greece Live”, koju inače možete pratiti i informisati se neposrednije o trenutnim stanjima na granicama nego ovde, o putu do Grčke, a i samoj Grčkoj nekoliko članova piše da se na naplatnim rampama u Severnoj Makedoniji ne prihvataju kovanice od 2 evra, već samo manji apoeni (1 evro ili 50 centi), a po instrukciji makedonskih banaka koje su primetile da ima dosta falsifikata.

Foto: Novosti

Imajte to na umu kad krenete na put, kao i to da ukoliko od prošle godine posedujete tag za naplatne rampe koji ste dobili besplatno možete dopuniti putem kartica na ovom sajtu : https://etc.roads.org.mk/AMC. Takođe ovih dana se beleži veliki zastoj na integrisanoj granici Preševo – Tabanovce gde ljudi čekaju u proseku od sat do dva. Na Evzoniju je prosečno čekanje ovih dana 45′ do sat vremena preko dana i manje tokom noći. Granični prelaz Dojran je i dalje manje opterećen. Javljajte nam i vi kako ste prošli u komentarima ove objave, a možete se pridružiti i Vajber zajednici putem ovog linka”, navodi se u saopštenju grupe.

kurir.rs/nsuzivo.rs

Tagovi:

Podeli vesti:
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti