Претрага
Претрага
Close this search box.

SRPKINJA UHAPŠENA U GRČKOJ NEĆE ODGOVARATI: Došlo je do nesporazuma, nije namerno ostavila decu u autu

Foto: Shutterstock

Obrt u slučaju Srpkinje koja je uhapšena u Grčkoj.

Državljanka Srbije (36) koja je u ponedeljak uhapšena zbog sumnje da je navodno, kako bi očistila kuću, zaključala u automobil svoju decu od tri i šest godina u Solunu, neće krivično odgovarati, jer je u ovom slučaju, navodno, došlo do nesporazuma.

“Načelnik tamošnje policije kaže da je došlo do nesporazuma i da neće biti nikakvih posledica ni optužbe za našu državljanku”, kažu za Kurir iz Generalnog konzulata Srbije u Solunu. Kako nezvanično navode, do nesporazuma je došlo jer je mačka ušla u porodični dom ove porodice, a deca su alergična na ovu životinju.

Žena je, zbog deratizacije izvela decu i nekoliko minuta ostavila u kolima decu jer su ona alergična na mačke, a pošto je njima mačka ušla u stan morala je sve da očisti i sredi“, kaže sagovornik i dodaje: “U tom trenutku komšinica je zvala policiju koja je odmah reagovala.” Međutim, u policiji je sve rešeno i žena je objasnila šta se zapravo dogodilo, a takođe, u grčkoj policiji kažu da je nesporazum i da neće biti dalje procedure.

Podsetimo, u grčkim medijima osvanula je vest da je Srpkinja (36) uhapšena u Solunu zbog sumnje da je u vrelom automobilu namerno ostavila dvoje male dece. Tamošnji mediji naveli su da je naša državljanka decu ostavila same u vozilu po vrućini, kako bi u miru očistila kuću. Komšije su primetile da su deca sama u automobilu dugo i pozvale policije.

mondo.rs/nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti