Претрага
Претрага
Close this search box.

“ŠTA DA TI KAŽEM, SINE?” Olja Balašević objavila emotivno pismo koje je Đole poslao Siniši kad se razboleo: IDEMO DALJE, RUMENI DEČAČE!

Foto: alo/ilustracija

Siniša Mihajlović, jedan od najboljih srpskih fudbalera i trenera svih vremena, preminuo je nakon duge borbe sa leukemijom. On je od 2019. godine vodio najtežu životnu bitku, a sada se čitava planeta u suzama oprašta od njega.

Đorđe Balašević poslao je pismo Siniši Mihajloviću nakon što je objavljeno da se razboleo. Sada, kada nakon relativno tako kratkog vremena nema obojice ove reči su još potresnije.

Olivera Balašević, supruga Đorđa Balaševića, objavila je pismo koje je Đole poslao Mihi u trenutku kada je javno objavio da je bolestan.

„Šta da ti kažem, sine? Iznenadio si me samo jednom u životu, na onom turniru u Bačkoj Palanci, kad si Maneta Radinovića i mene istim lažnjakom poslao na izlet u Ilok. Od tad znam s kim imam posla… I sve ove godine samo si uvećavao ponos što se poznajemo. Nisam ti slao poruke kad sam čuo za tu ‘tvoju bolest’, zato što sam znao da to ne može biti ‘tvoja’ bolest i da ćeš joj brzo dati na znanje da je samo bolest i ništa više… A tvoje je nešto drugo, tvoja je porodica, ljubav, tvoj je čestiti život kakav si oduvek vodio. Čekam da te na proleće vidim s plavim čuperkom, meni, za razliku, kosa više neće preterano izrasti, ali prepoznaćeš me. Budi mi bolje i mirnije svakim danom, hvala ti što si se setio okrpljenog starog ce-fora iz Palanke, ne Vokrija, nego onog drugog, debelog, što je pucao poslednji penal. Onda si možda za dlaku izgubio, od onda više nikad nisi, koliko znam, ni nećeš, bez brige. Idemo dalje, rumeni dečače… Sve ovo ružno se računa samo kao ‘zaustavno vreme’, ništa više. Đ“, glasi poruka koju je Olivera Balašević objavila na „storiju“.

Foto: Printscreen/instagram

Idemo dalje, rumeni dečače… Sve ovo ružno se računa samo kao ‘zaustavno vreme’, ništa više“, bila je druga poruka.

Pismo je nastalo 19. decembra 2019. godine, nedugo nakon što je objavljeno da fudbaler ima zdravstvenih problema. Mihajlović je dva puta pobedio leukemiju i istovremeno uspešno predvodio Bolonju.

Đorđe Balašević je preminuo februara 2021. godine u Novom Sadu, upravo u gradu u kom je Mihajlović započeo karijeru i bio prvak SFRJ sa Vojvodinom.

alo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti