Foto: Carbon Magazine

Februar je počeo punim Mesecom u Lavu i završava se mladim Mesecom u Ribama. Pred kraj daje svoj pečat jer su Ribe 12. astrološki znak i u njima se nalazi sva mudrost sveta kao i duša. Ribe iako sanjive i ponekad dezorjentisane imaju u sebi suštinu svega. Retko koja situacija je za njih iznenađujuća ili nepoznata. One iako nisu doživele određenu situaciju intuitivno njihova duša negde u palalernom univerzumu jeste. Mlad Mesec u dubokim i intuitivnim Ribama ima zadatak da manifestuje stvari. Vaš zadatak je da čvrsto i jako zamislite želju, a mlad Mesec će se potruditi da je ostvari. Maštajte sa ovim mladim Mesecom i svedočite ispenjenju najluđih želja, ambicija situacija kao i odnosa! Kako će se mlad Mesec odraziti na horoskopske znakove:

Ovan

U vama budi misteriju i polako se duhovno povlačite u sebe.

Bik

Realizacija svih odnosa se sada dešava. Vi sada samo posmatrate i stvarate jasnu sliku.

Blizanci

Odražava vam se na komunikaciju. Ona sada postaje meka i nežna i sada ljudi tačno razumeju šta želite da kažete.

Rak

Izlazak iz zone komfora. Figurativno napuštate vaše porodično utočište i svetu se predstavlja nova osoba koja je sigurna u sebe i jaka!

Lav

Tenzije u partnerskim odnosima. Previše nežnosti i skrivenih poruka vas privlače, ali opet vam i stvaraju nelagodu. Iskren i direktan Lavovski razgovor rešava sve.

Devica

Mlad Mesec vam donosi transformaciju poslovnih odnosa u vašu korist.

Vaga

Budi u vama odlučnost. Ne vagate, sada ne razmišljate šta ako bude ovako ili onako, već odluke donosite u trenutku i sa lakoćom.

Škorpija

Emotivno sazrevate. Jasno vidite stvari. I precizno sa intuicijom donosite odluke.

Strelac

Budi u vama avanturustički duh koji će se ovog puta odraziti na kupovinu nove nekretnine ili preseljenje.

Jarac

Vama će biti naglašeno polje ljubavi. Sada dajete ključni pečat prošlosti – ili ostajete u njoj ili idete dalje. Ako ostanete ne znači da nećete biti srećni!

Vodolija

Budi vam kreativnost koja će se odraziti u svakom segmentu života. Odišete lepom energijom.

Ribe

Vi cvetate sva vašim mladim Mesecom. Sada sabirate riznicu misli u svojoj glavi i krećete u jedan potpuno drgačiji svet. Za korak ste ispred svih! Napred!

Novosti

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments