Претрага
Претрага
Close this search box.

STIŽE PUZIJADA! Sve mame, tate i bebe okupiće se u subotu u TC Big

Bebiron puzijada održaće se u subotu, 27. aprila od 11 sati, u TC Big u Novom Sadu. Pozivani su svi čija deca rastu nekom novom brzinom, a ekipa iz savetovališta je tu da pomogne svima da tu brzinu stignu i razumeju.

Dragi naši Novosađani, pozivamo vas na još jednu najslađu i najzabavniju trku, Bebiron puzijadu! Stvorite najradosnije uspomene i fotografije sa vašim bebama!

Manifestacija ,,Dan za roditeljstvo” je celodnevnog karaktera, i dobrodošli su svi koji žele čuju i saznaju nešto novo, a pre svega da kreiraju nove uspomene.
Iz digitalnog savetovališta ,,Bebiron” poručuju da je važno razviti kvalitetan odnos sa decom odmalena. Zato su oni tu da vam pomognu i da vas posavetuju. Deca najviše uče kroz igru, zbog toga nude i učenje i zabavu kako za najslađe bebirone tako i za njihove roditelje!

Savetovalište Bebiron obradovaće sve mame i tate, čiji bebironi uzrasta od osam do 14 meseci puzaju poput vetra. A savetovalište Bebiron je već pripremilo diplome i zlatne medalje za najspretnije i najbrže kao i vredne poklone, a mamama i tatama ostaje samo da zabeleže ove trenutke, koje će svi prepičavati u nedogled.

Takođe, od 15 časova održaće se i besplatna škola roditeljstva za trudnice i tate, gde će sve svoje nedoumice moći da reše sa stručnim ljudima, doktorima i patronažnim sestrama.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti