Foto: Srbija Danas

Novosadska policija uhapsila je i zadržala A.G. (23) iz Novog Sada, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici na štetu nevenčane supruge D.T. (28) iz Novog Sada.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni se u nedelju oko 18.20 časova u Ćipranovoj ulici posvađao sa nevenčanom suprugom i naneo joj fizičke povrede u trenutku dok je držala dete u naručju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu, navodi se u saopštenju MUP-a.

– Bili su u dvorišu kada je krenula rasprava. Tokom verbalnog sukoba, osumnjičeni je počeo da šamara i udara ženu rukama u glavu. Potom ju je obema rukama uhvatio za vrat i davio je. Takođe, zavrtao joj je levu ruku i više puta je pesnicama udario po telu. Da stvar bude gora žena je sve vreme u krilu držala dete, a u jednom trenutku je od udarca pala na beton sa sve bebom u rukama – kaže očevidac za kurir i dodaje da je muškarac potom otišao, ali je ubrzo pronađen i uhapšen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

nsuzivo.rs / kurir.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments