Претрага
Претрага
Close this search box.

STRPLJENJA AKO PUTUJETE Na Horgošu i Kelebiji zadržavanje dva sata

Foto: screenshot

U Srbiji će danas biti promenljivi vremenski uslovi pa će vozači morati da prilagode vožnju mestimično mokrim kolovozima i težim uslovima vožnje, saopštio je jutros AMSS.

Saobraćaj može otežavati i smanjena vidljivost zbog povremeno jačih pljuskova, a postoji i opasnost od odrona.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, kao i na Kelebiji.

Na graničnom prelazu Gostun, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na auto-putu E-763, deonica Ub – Lajkovac, ka Beogradu – izvode se radovi na izradi “Gabionskih zidova”. Zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Auto-put E-75, petlja Novi Sad Jug – petlja Sirig, ka Sirigu – radovi na obeležavanju desne ivične linije od 8. do 15. avgusta od 7 do 17 časova, dok se saobraćaj odvija preticajnom trakom i radovi na obeležavanju razdelne i leve ivične linije od 15. do 25. avgusta dok se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom trakom.

Leskovac (Strojkovce) – Leskovac, kod Leskovca – radovi na asfaltiranju do 20. avgusta od 7 do 17 č, uz naizmenično propuštanje vozila i povremene obustave od 9 do 12 i od 14 do 17 č. Alternativni pravac: lokalni put Donja Jajina – Gornja Jajina.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti