Претрага
Претрага
Close this search box.

STUDENTI PMF-A PRAVI SU HUMANITARCI! Organizuju plesno veče uz zabavu i druženje, a sve u cilju DONIRANJA novca udruženju “Deca sa Ahondroplazijom”

Foto: Vizual

Studenti 3. godine hotelijerstva sa PMF-a u saradnji sa profesorima u sklopu predmeta Animacija i logistika u turizmu organizuju humanitarni događaj koji nosi naziv “Dance With Somebody”.

Ovo je do sada 56. događaj u organizaciji ovog tipa. Tema samog događaja je plesno veče gde će razne plesne škole ali i studenti pokazati plesno umeće uz razne nacionalne plesove i tačke. Ove godine, novac prikupljen od događaja doniraće se udruženju ” Deca sa Ahondroplazijom”.

Studentkinja sa ovog fakulteta za naš portal je istakla da bi pozvala sve koji su u mogućnosti da 30. januara u 20.00 časova dođu u SKCNS Fabrika.

– Svi su dobrodošli da zajedno uživamo u lepom provodu, ali i  da pomognemo onima kojima je to potrebno – istakla je Anja za NS Uživo.

Karte se mogu rezervisati na broj 060/577 2667, ali je istu moguće kupiti direktno na ulazu. Cena jedne karte iznosi 1.200 dinara.

Sagovornica je istakla da je u cenu uključen ulaz, gratis piće, kao i hrana koju su pripremile kolege sa gastronomije i učešće u nagradnoj igri obezbeđenoj od strane sponzora.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Tina
24.01.2024 19:04

Bravo za sve studente, svaka čast, karta rezervisana

Povezane vesti

Претрага