Претрага
Претрага
Close this search box.

Studenti poslali 225 fotografija na foto-konkurs „Najlepša prolećna fotografija Novog Sada“

Nemanja Bozalo; foto: Studentski centar Novi Sad

Studenti Novosadskog univerziteta poslali su 225 fotografija na nagradni foto-konkurs „Najlepša prolećna fotografija Novog Sada“ koji raspisuje Studentski centar „Novi Sad“.

Konkurs je okončan 20. juna, a 75 studenata poslalo je po tri fotografije, kojima konkurišu za vredne nagrade. Prva nagrada je mobilni telefon, druga električni trotinet, a treća bicikl. Za pobednike su obezbeđene i dodatne nagrade, besplatne abonentske knjižice za korišćenje usluga studentske menze i besplatne ulaznice za sve programe Studentskog kulturnog centra “Novi Sad”.

Konkurs je trajao od 20. aprila do 20. juna, a mogli su da učestvuju svi studenti Novosadskog univerziteta sa najmanje dve neobrađene fotografije napravljene mobilnim telefonom, veće od tri megapiksela. Odluku o pobednicima konkursa doneće žiri koji čine eminentni novosadski fotografi i foto-reporteri: Martin Candir, Jelena Ivanović i Slobodan Šušnjević iz lista “Dnevnik”, kao i Steva Lazarević, pomoćnik direktora Studentskog centra “Novi Sad”, i Duška Miladinović, predstavnik Studentskog kulturnog centra “Novi Sad”.

Foto: Studentski centar Novi Sad

Direktor Studentskog centra “Novi Sad”, Zoran Martinović istakao je da je konkurs i ove godine naišao na veliku pažnju studenske zajednice.

– Brojka od 225 fotografija govori o kreativnosti i ljubavi studenata prema Novom Sadu. Ova inicijativa je prilika da studneti promovišu svoj talenat, i osvoje korisne nagrade, ali i da se Novi Sad prikaže u najlepšem svetlu. Svaka fotografija nosi deo jedinstvene perspektive i zadovoljni smo kvalitetom pristiglih radova. Zahvaljujemo se svim učesnicima. Kao i prošle godine, žiri će imati težak, ali inspirativan zadatak. Foto-konkurs „Najlepša prolećna fotografija „Novog Sada“ i literarni nagradni konkurs „Srce mog grada“ koje raspisujemo poslednje dve godine doprinose jačanju studentskog duha i kulture i njihovom povezivanju s gradom u kom žive, ili borave tokom studija – rekao je Martinović.

Foto: Studentski centar Novi Sad

Pobednici konkursa biće proglašeni do 20. jula 2024, nakon što žiri pregleda i oceni sve radove. Rezultati će biti objavljeni u medijima, na zvaničnoj internet i instagram stranici Studentskog centra Novi Sad, dok će učesnici biti obavešteni lično na e-mail adrese koje su naveli u prijavi.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Tanja
22.06.2024 10:18

Bilo bi lepo da objavite fotografije, da i mi nestrucni, i ne bas imuni na lepotu, vidimo fotografije i glasamo za najlepsu…

Povezane vesti

Претрага