Sugrađani, u sredu 20. septembra vas očekuje Gradski bazar na platou SPENS-a

Foto: gradskeinfo.rs

Javno preduzeće ,,Sportski i poslovni centar Vojvodina“ obaveštava zainteresovane da će se manifestacija Gradski bazar četvrti put održati u sredu, 20. septembra 2023. godine na platou SPENS-a od 18.00 časa do 24.00 časa.

Posetioci će moći da uživaju u bogatoj ponudi različitih proizvoda kao što su vazdušne biljke, kaktusi, raznovrsno cveće, ponuda domaćih mlekara, specijaliteti suhomesnatih proizvoda, dimljene pivske kobasice, kolači, štrudle, baklavice, langoš …

Na prodajnim tezgama svi koji posete i ovaj bazar, ponovo će pronaći proizvode od meda, kvalitetna vina, domaće piva i rakije.

Bogatoj ponudi bazara doprineće prizvođači raznih rukotvorina kao što su ručno izrađen nakit, dečije igračke, ukrasi za kosu.

Najlepši deo bazara biće dečiji kutak. Pored crtanja po licu, frizurica za devojčice, radionice za crtanje i bojenje, deca će moći da se zabave pravljenjem balona od sapunice ili da uživaju u dvorcu na naduvavanje.

Na bazaru će kao i prethodni put biti organizovan muzički program, nastup novosadske grupe TWO FINGERS uz podršku umetnika Irine Bondareve i Andreja Emulenkova.

Ideja organizatora, nevladine organizacije Sinergija različitosti, je da bazar bude porodična manifestacija, a da će posetioce privući bogata i raznovrsna ponuda izlagača, odličan muzički i dečiji program.

Za bliže informacije o manifestaciji možete da kontaktirate organizatore na telefon 063/ 788 74 13.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti