Претрага
Претрага
Close this search box.

Sugrađani, ukoliko nemate isplanirano popodne OVO je naša preporuka – Fruškogorac organizuje humanitarni turnir, nakon toga sledi TRADICIONALNA TUCIJADA!

Foto: Screenshot

Fudbalski klub Fruškogorac danas organizuje humanitarni Vaskršnji turnir u malom fudbalu

Turnir se igra u sistemu 5+1, dok će ekipe biti raspoređene po grupama. Početak turnira predviđen je za 15.00 časova. Posetioce pred početka jednodnevnog turnira, očekuje tradicionalna tucijada.

Petnaestogodišnji Sava Đuranin boluje od spastične kvadripareze koja je posledica encefalomijelitisa. Do sada je više puta bio hospitalizovan, a njegovo stanje se naglo pogoršalo kada je u februaru 2018. godine pao u komu izazvanu virusnom infekcijom.

Sava je upućen na fizijatrijsko lečenje zbog nemogućnosti samostalnog hoda. Vezan je za invalidska kolica, ima poremećaj govora koji se ispoljava u smetnjama u stvaranju glasova, kao i izražen konvergentni strabizam. I pored svih nedaća, Sava je uspešno završio četvrti razred osnovne škole, a nastavak daljeg školovanja je neizvesan zbog zdravstvenog stanja.

Foto: Screenshot

Omogućimo Savi neophodan nastavak lečenja u vidu terapija i tretmana koje će uticati na njegov oporavak. Sredstva su mu potrebna za specijalističke preglede, ortopedska pomagala, opremu za vežbanje u kućnim uslovima, fizioterapije kao i rehabilitacije u zemlji i inostranstvu, laboratorijske analize, medicinski potrošni materijal i medikamente.

Naše malo Savi mnogo znači! Budimo humani! Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete turniru, ovo je račun na koji možete uplatiti novac.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага