Претрага
Претрага
Close this search box.

Sutra je ZIMSKA KRATKODNEVICA i dan kada zvanično počinje zima: Vreme je da se zamišljaju želje

Zimska kratkodnevnica označava najdužu noć i najkraći dan u godini i ujedno predstavlja početak zime

Možda mislite da manje sunčeve svetlosti i početak hladnog vremena nisu vredni slavlja, zimska kratkodnevica se zapravo smatra izuzetno važnim danom u mnogim kulturama. Predstavlja priliku da ispoljimo svoje želje i proširimo vidike. Ovo je savršena prilika da razmislimo o našem putovanju tokom protekle godine i da vizualizujemo naše sledeće korake.

Zimska kratkodnevica se u astrologiji događa u isto vreme kada Sunce ulazi u znak Jarca i počinje sezona Jarčeva. Zato će u ovim danima mnogi imati kreativnosti, ali i discipline i posvećenosti. Moguće je da će se kvalitetei kojima težite u ovim danima promeniti.

Zbog Jarčeve energije, zimska kratkodnevica je odlično vreme da se fokusirate na svoju karijeru. Iskreno razmislite da li vidite smisao u svom poslu. Da li se osećate usklađeno sa svojim poslom? Da li ste adekvatno plaćeni? Da li osećate podršku na poslu? Zapišite svoje odgovore i počnite da pravite planove za budućnost.

Kao najkraći dan u godini, zimska kratkodnevica označava i početak puta ka dužim danima. Iako će dani trajati kraće, a noći će biti duže – sada treba da planirate, vizualizujete želje, postavljate ciljeve i novogodipnje odluke.

Jedan od popularnijih aktivnosti je pisanje namera. Napišite svoju nameru na list papira, a zatim se fokusirajte u mislima na godinu pred vama, na korake koji vas čekaju na tom putovanju, na sve okolnosti i vaše mogućnosti. Zamislite kao da se želja već dogodila, ovo će u vama podstaći pozitivne vibracije i motivisati vas da se borite za ono što želite.

Važan deo proslave uvek je bilo iskazivanje ljubavi prema najmilijima. Ovo je odlična prilika da pozovete prijatelje ili porodicu na večeru i još više se povežete jedni sa drugima. Naravno, ne zaboravite da se povežete sa sobom. Tema zimske kratkodnevice podstiče nas na introspekciju. Ovo je idealno vreme da pogledate unutra i fokusirate se na ono što vam je u srcu.

Čak i ako vas specifični rituali ne ubede, ovu energiju možete iskoristiti tako što ćete isključiti telefon, upaliti sveću i opuštajuću muziku, i jednostavno provesti neko kvalitetno vreme sa sobom. Odvojite nekoliko trenutaka da duboko razmislite o sebi i svojoj prošlosti i vizualizujte šta želite za svoju budućnost.

Novosti

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti