Претрага
Претрага
Close this search box.

SUTRA NA SPENSU PRIJATELJSKA UTAKMICA U ZNAK SEĆANJA NA STEVANA JELOVCA, a evo šta nam je rekao predsednik kluba Željko Rebrača tim povodom (VIDEO)

Foto: nsuzivo.rs

Sutra u 18 časova, na novosadskom SPENS-u igraće se utakmica između domaćina i Košarkaškog kluba Bursaspor iz Turske.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Utakmica dva kluba igraće se u sećanje na Stevana Jelovca, nekadašnjeg reprezentativca Srbije, koji je tragično i prerano preminuo krajem prošle godine. Utakmica je humanitarnog karaktera, a cena karte iznosi 300 dinara.

– Jedna vrhunska ekipa dolazi u Novi Sad, što se nije odavno desilo, a na nama je da vidimo gde smo i koliko još treba da radimo. Mi smo napravili ekipu koju čine i mladi i oni malo stariji igrači. Takoreći smo u fazi tranzicije, malo smo skresali budžet i napravili plan od pet godina gde želimo mlade selekcije da podignemo na viši nivo. Želimo da košarka u našem gradu bude na onom nivou na kom to Novi Sad zaslužuje. Imamo novi, promenjeni ambijent, završavaju se radovi u svlačionicama i kancelarijama, a to će sigurno motivisati naše igrače. U narednom periodu ulazimo u novu sezonu gde smo maksimalno motivisani da radimo velike stvari – rekao je Željko Rebrača, predsednik KK “Vojvodina”.

– Želimo da čuvamo sećanje na kvalitetne ljude koji su mnogo doprineli sportu i košarci, dodao je on i pozvao sve Novosađane da dođu na utakmicu, gde će tom prilikom videti novu Vojvodinu i novu energiju.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti