Foto: Vedran Stapić/Agroklub.rs

Novosadski sajam biće domaćin Međunarodnog poljoprivrednog sajma od 18. do 24. septembra. Okupiće male proizvođače i velike kompanije iz 17 zemalja sveta, a ove godine zemlja partner je Češka. 

Izlagači će moći da se predstave na otvorenom i zatvorenom prostoru Sajmišta, a neće izostati najveća Nacionalna izložba stočarstva, koja je prodajnog karaktera.

Na Sajam su dolazak mehanizacije najavile firme iu Turske, Poljske, Bugarske, Kine, Rusije , Slovenije i Italije.

Na ovogodišnjem sajmu nas očekuje i peto Međunarodno takmičenje kuvara, barista i barmena, dok će atraktivnosti sajma doprineti i Sajam ekologije. Na Sajmu ekologije biće organizovana predavanja, radionica, ali i igrice za decu u cilju edukacije o važnosti zaštite životne sredine.

Četiri najsrećnija posetioca sa kupljenim ulaznicama očekuju i pokloni- traktor, prikolica, traktorska kosilica i pneumatska sejalica.

Pojedinačne ulaznice za sajam koštaju 600 dinara, kolektivne 400, dok penzioneri, deca od 7 do 12 godina, đaci i studenti u kolektivnim posetama plaćaju kartu 250 dinara. Sajam mogu da posete svi koji imaju potvrdu o preležanom koronavirusu ili potvrdu o vakcinaciji, negativan PCR test ili brzi antigenski test. Novosadski sajam je u saradnji sa Gradom obezbedio brze antigenske testove koji su uračunati u cenu karte i neće se dodatno naplaćivati.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments