SVAKI DAN SVE VIŠE HEROJA! MEŠTANI i VATROGASCI zajedničkim snagama rade na uklanjanju nastale štete (FOTO)

Foto: Screenshot

Proteklih dana Srbiju su zadesile nezapamćene vremenske nepogode. Šteta koja je naneta je ogromna, a nekoliko ljudi izgubilo je ono najvrednije – život. Sva javna preduzeća, građani i vatrogasci još uvek rade na uklanjanju štete. U Kisaču meštani su pritekli u pomoć vatrogascima

-U ovim teškim trenucima, kad se priroda iznenada obrušila na našu zemlju, pokazali smo da zajedno možemo nadvladati sve izazove. Vatrogasci iz našeg DVD Kisač, okupili su oko 40 hrabrih građana, i uz podršku teške mehanizacije zajedničkim snagama krenuli u sanaciju posledica nevremena- stoji u objavi.

Foto: Screenshot

-Naši vatrogasci su još jednom dokazali svoju predanost i nesebičnost, ne samo u borbi protiv vatre, već i u borbi protiv prirodnih sila. Hvala svima koji su pritekli u pomoć, bez obzira na to da li ste bili deo vatrogasne jedinice, građanin ili deo neke druge organizacije.

Foto: Screenshot

-Želimo sa vama da podelimo jedan neverovatan primer hrabrosti i predanosti naših vatrogasaca iz Bukovca. Na poziv Mesne zajednice Bukovac, naše dobrovoljno vatrogasno društvo je odmah reagovalo i intervenisalo u Bukovcu. Tokom celog dana, naši hrabri vatrogasci su bez odmora radili na saniranju štete koje je izazvalo nevreme. Bez obzira na izazove i težinu posla, njihova predanost i želja da zaštite naše sugrađane bila je neizmerna- napisano je na instagram profilu.

Foto: Screenshot

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti