Претрага
Претрага
Close this search box.

Sve komunalne službe spremne za večerašnji centralni događaj u gradu! Vučević: Svi su nam hoteli puni, a jedan hotel trenutno ima najskuplju cenu za noćenje u Srbiji ima popunjene kapacitete

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakao je da su sve komunalne službe za večerašnje otvaranje najposećenijeg EXIT-a do sada, a da će svi oni koji pokušaju da prošvercuju opijate biti procesuirani. 

-Sve što je do nas sve smo preuzeli. Verujemo da neće nekome pasti na pamet da ide preko bedema, da niko ne izigrava Supermena i Betmena, da vežba alpinističke sposobnosti u kasnim večernjim ili jutarnjim satima, nego da uživaju u muzici- naveo je Vučević i dodao da je kamp na Štrandu spreman i vraćen na kapacitet pre korone.

U samom kampu data su sva epidemiološka pravila korisnicima, izdata od strane Instituta za javno zdravlje Vojvodine. Gradonačelnik je najavio pojačanu kontrolu trase od Štranda prema Varadinskom mostu.

-Svi su nam hoteli puni, a jedan hotel trenutno ima najskuplju cenu za noćenje u Srbiji ima popunjene kapacitete. Ovo je dobra stvar za hotelijere, ugostitelje, taksiste, za one koji će novac zaraditi rentirajući stanove i apartmane. Sve to pokreće grad. Ja na EXIT ne gledam samo u pogledu scenskog nastupa. Valjda će neko naći za sebe nešto od muzičkih izvođača, a ja ću da drhtim naredna četiri dana- rekao je gradonačelnik.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti