Претрага
Претрага
Close this search box.

Sve za studente na jednom mestu: Portal za Studentske razmene počeo sa radom, saznajte sve što vas zanima

Foto: Promo

Događajem pod nazivom “Spremi se za Studentske razmene” započeo rad portala posvećenog upravo ovoj vrsti mobilnosti mladih i studenata.

Portal studentskerazmene.rs je zamišljen kao jedinstveno mesto na kojem možete da saznate sve što vas zanima o različitim programima mobilnosti, doživite iskustva ljudi koji su u programima učestvovali , ali i podelite svoje iskustvo sa drugima ako ste i sami učestvovali u nekom od programa.

Mladi i studenti će imati priliku da se adekvatno informišu o različitim programima mobilnosti i u skladu sa svojim interesovanjima preuzmu prvi korak kako bi ucestvovali u neko od njih.

Foto: Promo

Sastavni deo portala je i blog kroz koji će studenti na osnovu svog prethilonog iskustva obrađivati različite teme važne za one koji planiraju ili koju su trenutno na studentskoj razmeni.

-Do sada su se mladi i studenti suočavali sa problemom pronalaženja adekvatnih informacija kada su programi mobilnosti u pitanju. Ovim portalom želeli smo da sve programe okupimo na jednom mestu kako bi na osnovu svojih interesovanja donesu pravi odluku prilikom izbora programa – istakao je koordinator projekta Oleg Slatina.

Portal je razvijen kroz partnerstvo WBAA i Erazmus studentske mreže Srbije, a podržan je od strane Evropske unije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага