Претрага
Претрага
Close this search box.

SVEČANO OTVARENA SPORTSKO-POSLOVNA MANIFESTACIJA „NOVI SAD BUSNIESS RUN 2024″ – Đurić: Ovo je dokaz da smo stvorili dobru privrednu klimu za naš grad! (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je svečanom otvaranju sportsko-poslovne manifestacije „Novi Sad Business Run 2024″ na Petrovaradinskoj tvrđavi.

– Drago mi je što je manifestacija “Prvih šest” koja se održavala na Štrandu, prerasla Štrand i našla svoj dom ovde na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ovo jeste dokaz našeg rada od 2012. godine, koji se ogleda u dovođenju različitih fabrika u Novi Sad – Schneider kao generalni sponzor, ali tu su i Aptiv, Lear, Barry Calebaut, Continental, Nidek, Lianbo… Ovo je dokaz da smo stvorili dobru privrednu klimu za naš grad. Očekujem da će danas pobediti zdravlje i rekreacija – istakao je gradonačelnik Đurić.

Reč je o sedmoj po redu manifestaciji „Novi Sad Business Run”.  Takmiči se preko 3.000 takmičara iz različitih kompanija, javnih i privatnih, ali i predstavnici škola, fakulteta, organizacija… Ukupna dužina staze je oko 6 kilometara.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti