SVETSKI PUTNIK GOST POSLOVNOG INKUBATORA: Kako voditi kompaniju iz Lend Rovera?

       

Fabian Ditrih, osnivač ”nomadske” kompanije Helpando.it biće gost u Poslovnom inkubatoru Novi Sad, u utorak, 12. juna. On će držati tribinu ”Kako voditi kompaniju iz Lend Rover Defendera?” gde će pričati o svojim avanturama, neobičnom pristupu poslu i životnim ciljevima.

O Fabianovim putovanjima svedoči blog www.startupdiaries.org  i zvanični sajt www.fabiandittrich.com,  na kojima su predstavljene njegove avanture, ali i izazovi sa kojima se suočio tokom vođenja ”nomadske” kompanije sa zadnjeg sedišta Lend Rovera, intervjui sa preduzetnicima širom sveta, kao i saveti za pokretanje sopstvenog biznisa.

Fabian je ostvareni preduzetnik, avanturista i predavač. ,,Najbolja anegdota u životu” – to je Fabianov cilj. Nije bitno da li se bori protiv malarije u Maliju, vozi mercedes kroz Afriku, vodi nomadsku firmu, snima veb seriju ili pravi roštilj na krovu svoje zgrade u Berlinu, bitno je da se dobre stvari dešavaju.

A šta se sve to tačno dešavalo u Fabijanovom životu posetioci će saznati na druženju.

”U okviru same tribine biće i poseban deo za pitanja publike, pa nemojte biti stidljivi i pitajte sve što vas zanima. Dođete i saznate što više iz prve ruke kako je to voditi nomadski i u isto vreme preduzetnički život”, kažu organizatori.

Svi zainteresovani svoje prisustvo mogu potvrditi klikom na link ispod:

Fabian Ditrih: Kako voditi firmu iz Land Rover Defendera?

Tuesday, Jun 12, 2018, 6:00 PM

Poslovni inkubator Novi Sad | Business incubator Novi Sad
Vojvođanskih brigada 28 Novi Sad, RS

13 Members Attending

Fabian Ditrih će biti gost u Poslovnom inkubatoru Novi Sad, 12. juna i držaće tribinu gde će pričati o svojim avanturama, neobičnom pristupu poslu i životnim ciljevima. U oviru same tribine biće i poseban deo za pitanja publike, pa nemojte biti stidljivi i pitajte sve što vas zanima. Dođete i saznate što više iz prve ruke kako je to voditi nomadski…

Check out this Meetup →

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: