Претрага
Претрага
Close this search box.

Takmičenje za studente i diplomce | PRIJAVITE SE ZA IESF ESPORTS I OSVOJITE DO 15.000 EVRA

Internacionalna esport federacija i Sportski Esports Savez Srbije pozivaju sve studente i diplomce iz države da se prijave na prvo globalno akademsko esports takmičenje.

Cilj takmičenja je da se kroz promociju i aktivaciju esports akademskih istraživanja na globalnom nivou doprinese nacionalnoj esport industriji pružanjem sopstvenih nacionalnih istraživanja. Pokretanjem prvog globalnog IESF Esports Academic takmičenja, IESF želi da podrži i podstakne istraživanja vezana za Esport kako bi omogućio da Esport poveća svoju obrazovnu osnovu za dalji rast u budućnosti.

Zahvaljujući SESE, jedinoj esports asocijaciji u Srbiji i članici Internacionalne eSports Federacije (IeSF) koja pruža podršku takmičenju na nacionalnom nivou, svi naši studenti osnovnih, master i doktorskih studija kao i diplomci imaće priliku da svoje radove i ideje izlože pred svetskom komisijom u rangu sa najboljim studentima iz celog sveta.

Globalno Akademsko Esports Takmičenje sastoji se iz dva konkursa. Prvi je “Poziv za radove” koji je namenjen studentima i diplomcima a odnosi se na bilo koju temu Esporta. Tri najbolja rada iz ove kategorije biće nagrađeno sa ukupno 4.500 evra (I, II, i III nagrada). Prijave počinju 1. septembra i trajaće do 27. septembra. Drugi segment takmičenja zove se “Zahtev za istraživanje” i namenjen je isključivo studentima doktorkih studija a zahteva istraživački rad na temu Ekonomski uticaj esporta, a nagrađeni rad osvojiće 15.000 evra. Prijave za naučno istraživački rad počele su 14. juna i traju do 30 juna. Na oba konkursa studenti mogu učestvovati pojedinačno ili u timu (2 do 4 člana), s tim da svi članovi tima moraju imati kvalifikacije predviđene konkursom.

Takmičenje je otvoreno za podnosioce zahteva širom sveta, a izabrani kandidati imaće sledeće pogodnosti:

  • Diploma predsednika IESF-a
  • Nagrade (Poziv za Radove i Nagradni fond za podršku istraživanjima)
  • Objava u Arhivi IESF-a (Novo lansiranje 2021)
  • Mogućnosti predstavljanja na IESF Global Esports akademskom seminaru 2021

Više detalja o konkursima “Poziv za radove” i “Zahtev za istraživanje” kao i sve informacije neophodne za prijavu možete preuzeti OVDE.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti