Foto: The Times

Muzička legenda Tina Tarner godinama je govorila o svom životu – a neposredno pre smrti – nakon duge bolesti, ispričala je još više o svojim poslednjim godinama u dokumentarcu “Tina” iz 2021. emitovanom na kanalu HBO.

U dokumentarcu, Tina je svojim fanovima otkrila novosti o svom zdravlju. Tokom godina, njeno zdravlje se pogoršalo i otkrila je da je imala niz različitih problema, psihičkih i fizičkih, sa kojima se redovno suočavala.

Evo šta je otkrila o svom zdravlju pre smrti.

Tina Tarner je pretrpela moždani udar i borila se sa rakom pre smrti 2023.

Nije tajna da je Tina godinama zlostavljana. Svako ko je gledao biografski film iz 1993. o njenom životu pod naslovom “Šta ljubav ima s tim” (“What’s Love Got To Do With It”) ili čitao njenu autobiografiju iz 1986. “Ja, Tina”, zna da ju je zlostavljao njen prvi muž, Ajk Tarner.

Rekla je da je upravo ovo zlostavljanje dovelo do toga da ima oblik PTSP-a (posttraumatskog stresnog poremećaja). Povrh toga, u dokumentarcu, Tina je govorila o drugim zdravstvenim bitkama, uključujući rak debelog creva i moždani udar.

Još 2017. godine, Tina je takođe imala transplantaciju zbog otkazivanja bubrega. Bila je šokirana kada je njen suprug Ervin Bah donirao organ.

Prema “USA Today”, ona je bila “preneražena ogromnošću njegove ponude”, ali je takođe bila “srećna, oduševljena i laknulo joj je što smo prošli kroz ovo živi”.

(Telegraf.rs)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments