Tokom “EXIT”-a dežurstva JKP “Čistoća” u tri smene

       
foto: JKP Čistoća

Tokom trajanja festivala “EXIT”-a, ekipe JKP “Čistoća” će raditi pojačanim intenzitetom na čišćenju prostora Petrovaradinske tvrđave, Podgrađa, ali i drugih frekventnih lokacija u Novom Sadu.

Pod tim lokacijama, podrazumeva se Kej žrtava racije, gde se tradicionalno okuplja veliki broj mladih ljudi, ali i centar Novog Sada, u kom je ovih dana velika gužva i hiljade posetilaca i turista.

Tokom četiri festivalska dana, samo na Petrovaradinskoj tvrđavi biće sve vreme angažovano 80 radnika, a neposredno ili posredno, u kompletnoj organizaciji posla učestvuje više od 150 zaposlenih u JKP “Čistoća”.

Svakodnevno se, do završetka “EXIT”-a, radi u tri smene, 24 sata u kontinuitetu. Svakog jutra ekipe “Čistoće” počinjaće raščišćavanje od 6 časova, sa mehanizacijom.

Prošle godine, tokom pet festivalskih dana, radnici JKP “Čistoća” Novi Sad sakupili su i otpremili kamionima skoro 60 tona smeća na Gradsku deponiju.

“Završetkom Egzita, naš posao nije gotov, jer u narednim danima sledi vraćanje prostora na kojem se održavao festival u prvobitno stanje, nakon što se razmontiraju i otpreme elementi svih bina sa Tvrđave”, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments