Претрага
Претрага
Close this search box.

TRAŽI SE STANOVNIK POPOVICE! PRONALAZAČU SLEDI NAGRADA Mališa se izgubio u decembru, od tada NI TRAGA NI GLASA od njega (FOTO)

Foto: FB

Crni pulin sa sivom ogrlicom nestao je sa Popovice još 15. decembra i od tada nema ni traga ni glasa od njega.

On je porodičan pas po imenu Žuća i kako njegova vlasnica kaže, porodičan i voljen, koji je čipovan, ali je ponekad umeo da ode od kuće i prošeta šumom.

Ukoliko vidite ovog psa, sleduje vam novčana nagrada, naglašavaju vlasnici, a možete ih kontaktirati na broj telefona: 064/125/79/19.

Nekoliko članova Fejsbuk grupe “Izgubljeni vlasnički psi u Novom Sadu” oglasili su se da su ga videli u Rakovcu kao i kako u okolini Adica, međutim, sve su to bile pogrešne insinuacije.

Nadamo se da će uskoro biti pronađen i kod kuće!

Šta učiniti ukoliko se ljubimac izgubi?

Psi koji su izgubljeni, vrlo verovatno su i previše uplašeni, pa će potražiti najbliže sklonište – rupu, podrum ili neko slično mesto. Vlasnicima se ovom prilikom savetuje da ljubimce traže bilo peške bilo kolima u ranim jutarnjim časovima jer je tada, zahvaljujući smanjenom intenzitetu saobraćaja, veća verovatnoća da će ga i uočiti – kažu stručnjaci.

Oni tvrde da je jedan od dobrih načina da se izgubljeni ljubimac vrati ostavljanje nekolicine stvari ispred kuće, čiji miris bi mogao da privuče ljubimca. To može da bude neka omiljena igračka, ćebe ili jastuk na kome je spavao.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti