Foto: Promo kc Eđšeg

Fondacija “Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture“ poziva sve zainteresovane da se prijave na trodnevnu stručnu obuku “Mogućnosti finansiranja putem EU fondova“, koju organizuje zajedno sa Fondom “Evropski poslovi“ Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Obuka će se održati u Kulturnoj stanici “Eđšeg” (Antona Čehova 4) u periodu od 14. do 16. oktobra, a pre početka obuke proslediće se detaljan program svima koji su potvrdili svoje učešće.

Broj učesnika je ograničen te je neophodno da se prijavite do 9. oktobra do 15 časova. Na obuku se možete prijaviti klikom na link: http://bit.ly/obuka_formular

Glavni cilj obuke je da se učesnici osposobe da samostalno formulišu predloge projekata i strateški ih pozicioniraju u okvire definisanih prioriteta i mera, kao i finansijskih ograničenja.

Tokom obuke polaznici razvijaju veštine i stavove koji su neophodni za preuzimanje aktivne uloge u razvoju i implementaciji projekata na lokalnom i regionalnom nivou. Obuke predstavljaju nastavak saradnje Fondacije “Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture“ sa nezavisnom i vaninstitucionalnom kulturnom i umetničkom scenom na teritoriji grada Novog Sada na razvojnim procesima, ovog puta kroz predstavljanje mogućnosti finansiranja iz fondova Evropske unije, kao i procedura apliciranja i pisanja projekata.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments