Претрага
Претрага
Close this search box.

U MOM NOVOM SADU- ujedinili se Čanak, Đilas, Ćuta, Jelić, Jovanović, Bora Novaković, Brajan Brković- samo da bi se dočepali vlasti i para građana! Premijer Miloš Vučević raskrinkao listu opozicije- stvarni kandidat Dinko Gruhonjić

Foto: Printscreen Pink televizija

Premijer Srbije Miloš Vučević govorio je u “Novom jutru”, na televiziji Pink, o izborima koji čekaju građane 2. juna, i naglasio da je u Novom Sadu prvi put opozicija stala pod jednu listu, pa i oni koji su jedne druge optuživali. Prema njegovim rečima, u tom taboru nema politike, već interesa.

U mom rodnom gradu su uspeli svi da stanu pod jednu listu

– Tu se ne zna ko tu izlazi, ko ne izlazi, ko je s kim. Da izvinete na izrazu, sprdaju se s građanima Srbije. Moram da se izvinim građanima u ime SNS, mi smo radi šireg društvenog dogovora, stabilnosti i mira u državi, prihvatili ovu inicijativu opozicionih stranaka da izmenimo zakone u uređenju biračkog mesta, upisa u birački spisak. To je u najmanju ruku upitno, ali i na taj načino smo hteli da pokažemo da prihvatamo taj predlog opozicije da ne bismo imali večito argument da neće izaći na izbore. Ako hoćete otežati glasanje građanima, e to su gospoda iz opozicije tražila i to samo pokazuje koliko su neodgovorni prema građanima. Zakonska pravila izborne procedure su istovetne na teritoriji Srbiji. Ne postoje drugačija pravila u odnosu na Grad Beograd i Novi Sad, Niš ili Užice. I tu vidite besmisao da negde izlaze, a negde ne izlaze. A negde gde ne izlaze prikriju pod neku listu. U mom rodnom gradu su uspeli svi da stanu pod jednu listu. To prvi put imamo. Miloš Jovanović, Poksovci idu sa ekstremnim levičarima i nemaju problem da Miloš Jovanović bude sa pokretom Brajana Brkovića, unukom Jevrema Brkovića. Miloš Jovanović ide na istu listu sa ljudima koji su kidali srpsku zastavu. Ide s istim ljudima koji kažu da Republika Srpska nije Republika Srpska nego Republika Šumska. Suštinski njihov kandidat je Dinko Gruhonjić. Nemaju problem da budu svi zajedno- i Čanak iĐilas, Bora Novaković, Aleksić, Ćuta, monarhisti koji se sete monarhije samo kad se ide na izbore. A jedni druge su najviše optuživali, a prvi na listi je bio direktor pijace dok sam ja bio gradonačelnik u prvom mandatu. Tada mu nisam smetao. I Liga je bila sedam godina s nama na vlasti. To nije problem, nije problem što je POKS bio 10 godina s nama. Nema politike kod njih, već interes. Koji fantomski birači, niko nije dokazao nijednu stvar. Jedino gestapo da vratimo da sve uhode, to je onda vrhunac demokratije. Ovi bi se vratili u 1941. ili 1945. Da vas malo prebroje, da vide da li imate decu, u koje vrtiće idu, pa kada vas sve provere onda će da vam kažu da li možete i gde ćete da glasate. Išli bi sa komisijom po stanovima. Ovo je nezabeleženo. Borko Stefanović, moj kolega s fakulteta, koji se tada drugačije zvao, je promenio ime i prebivalište. Neće vam se dobro to reflektovati na izborima. Građani 2. juna odlučuju o svojim gradovima, opštinama. Najveći gradovi izlaze na izbore. To je nešto što je od uticaja na kvalitet života građana.


dnevnik

Tagovi:

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Nikola
11.05.2024 12:53

Kada lopov kaže da neko hoće da krade.

Gost
mmm
12.05.2024 09:07

a kada je liga .dss.poks bio sa njima do skoro u grdskoj vlasti cutao je

Gost
Zlateva
12.05.2024 14:51

Sram te bilo!!! Malo vam je 12 godina u kojima ste nam živote unazadili 100 godina. Fuujj!!!!

Gost
Gojko
12.05.2024 15:39

Posledica petrovačke gimnazije.

Gost
Anyway...
12.05.2024 20:22

Zbilja jaka druzina. Sve moj do mojega.

Gost
Maja
12.05.2024 23:08

Tvoj Novi Sad????
Pa druže, malo je i naš!

Gost
Vesko
13.05.2024 09:09

SNS-najaci smooo!!!!Samo napred.

Povezane vesti