Претрага
Претрага
Close this search box.

U NESREĆI KOD BEGEČA Preminuo mladić (28), za zdravstveno stanje ostalih svi zabrinuti

U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, u toku noći 14.septembra primlјеno je sedam pacijenata koji su dovezeni od strane Službe Hitne pomoći.

– Pacijent V. J. (28) primljen sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih traumatskih povreda glave i tela. Uprkos svim primenjenm merama reanimacije nije dobijen pozitivan odgovor, te nastupa smrtni ishod. Pacijent A. Đ. (23)primljen je sa politraumatskim telesnim povredama. Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i operativnog tretmana, pacijent je hemodinamski stabilan i zadržan na bolničkom lečenju u KCV radi daljeg praćenja opšteg stanja uz ostale mere konzervativnog lečenja. Pacijent A. A. (25) primljen je sa lakšim telesnim povredama.Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje.

Pacijent P. Đ. (18) primljen je sa lakšim telesnim povredama.Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje.

Pacijent M. T. (21) primljen je sa telesnim povredama u vidi preloma kostiju lica.Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje.

Pacijentkinja P.B. (21) primljena je sa kontuzionim telesnim povredama. Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje. Pacijent V.M. (20) primljena je sa kontuzionim telesnim povredama. Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje – saopšteno je iz PR službe KCV.

Podsetimo, u teškom sudaru koji se dogodio sinoć oko 22 časa, na ulasku u naseljeno mesto Begeč, iz pravca Futoga, jedna osoba je izgubila život, a četvoro povređeno. U nesreći su učestvovala dva putnička automobila i motociklista.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo je Vojislav Jatić (28) iz Bačke Palanke.

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je Aleksandar Đ. (23) iz Begeča, upravljajući vozilom “Pežo 2008”, krećući se iz pravca Begeča prema Futogu, na krivini usled neprilagođene brzine prešao na kolovoznu traku za kretanje vozila iz suprotnog smera. Tada je kako saznajemo, došlo do kontakta sa vozilom “Dačija Sandero”, kojim je upravljao nastradali mladić, nakon čega na lice mesta nailazi vozač motorcikla “jamaha”, kojim upravlja P. Đ.(18) iz Veternika, koji je izgubio kontrolu nad motorciklom i pao, proklizav po kolovozu.

https://nsuzivo.rs/novi-sad/tezak-udes-kod-begeca-sedmoro-povredeno

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti