Foto: zrenjaninski.com

Akcija uklanjanja kabastog otpada po mesnim zajednicama nastavlja se i tokom sledeće nedelje.

JKP Čistoća će po mesnim zajednicama postavljati adekvatne kontejnere, kako bi građani mogli da uklone krupan otpad.

U mesnoj zajednici „Kać“, će od nedelje 9. do utorka 11. oktobra, svoj otpad moći da odlože na početku ulice Narodne vojske – kod vašarišta, u Novosadskoj ulici, u Partizanskoj ulic kod rampe i kod mlina, u na kraju ulice Moše Pijade.

Potom će, od utorka 11. do četvrtka 13. oktobra, akcija biti nastavljena u mesnoj zajednici „Budisava“, a kontejneri će biti postavljeni na uglovima ulica Vovjođanske i Partizanske, Petra Drapšina u Vuka Karadžića i ugla Železničke sa Petefi Šandora.

Kontejneri stižu u mesnu zajednicu „Kovilj“ od četvrtka 13. do subote 15. oktobra, gde će takođe biti postavljeni na uglovima ulica, i to Vojvođanskih brigada u Jovica Pavlice, Laze Kostića i Dušana Vickova i Branka Bajića i Laze Kostića.

Krajem nedelje, od subote 15. do ponedeljka 17. oktobra, akcija se nastavlja u mesnoj zajednici Sajlovo, gde će JKP Čistoća kontejnere za kabasti otpad rasporediti na početku ulica Gornje Sajlovo i Donje Sajlovo, na uglu ulica Donje Sajlovo i Sajlovo i na adresi Gornje Sajlovo 37.

Akcija će trajati do sredine novembra.

Danas.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Darko
07/10/2022 06:48

Vratite kontejnere na Podbaru , Filipa Višnjića , ovi iz Galens zgrade izbacuju i krevete i stolice i plakare ???