Foto: nsuzivo.rs

U Novom Sadu u protekla 24 časa korona virus potvrđen je kod još 64 osobe, što je ujedno i najveći broj obolelih na teritoriji Vojvodine.

U Vojvodini je registrovano 208 pacijenata, što dovodi do 2.147 aktivnih slučajeva. U ovom trenutku najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu, 2131. U ostalim opštinama trenutno je manje od 1000 registrovanih aktivnih slučajeva i brojevi su sve manji.

Institut za javno zdravlje Vojvodine i dalje ocenjuje epidemiološku situaciju u AP Vojvodini kao vanrednu, sa stabilizacijom trenda obolevanja na visokim nivoima.

U ovom trenutku na teritoriji većine opština i gradova situacija se i dalje ocenjuje kao vanredna, osim u opštinama Šid, Odžaci, Srbobran i Irig gde se ocenjuje kao nepovoljna.

Danas se nastavlja imunizacije nakon dvodnevne pauze koja je iskorišćena za distribuciju vakcina i dezinfekciju prostora. Timovi Doma zdravlja od danas od 8 do 18 časova, nastavljaju s vakcinacijom, po unapred utvrđenim prioritetima u hali 1 Novosadskog sajma.

Do juče je vakcinisano oko 25.000 naših sugrađana, dok je preko eUprave prijavljeno oko 44.000 zainteresovanih građana.

Nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments