Foto: Grad Novi Sad

U okviru radova na redovnom održavanju putne infrastrukture, u utorak, 15. novembra, počinje obnova kolovozne konstrukcije u Ulici Radomira Raše Radujkova na Novom naselju. Radovi će se najpre izvoditi na južnoj strani saobraćajnice zbog čega će doći do obustave saobraćaja u smeru od Novog naselja prema Detelinari. Saobraćaj će biti omogućen na suprotnoj traci, odnosno u smeru od Bulevara Evrope ka Bulevaru Slobodana Jovanovića.

Od sutra, 15. novembra počinju radovi i u Ulici Petefi Šandora u naselju Telep. Ova ulica saniraće se po etapama, a najpre će se izvoditi deonica od Šumske do Gorana Kovačića (bez raskrsnica). Odvijanje saobraćaja će biti omogućeno dok traju radovi na struganju kolovoza, a do obustave će doći samo u periodu dok se bude obavljalo asfaltiranje.

U toku su radovi na desnoj kolovoznoj traci Futoškog puta, od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana. U skladu sa povoljnim vremenskim prilikama, planirano je da ova deonica bude asfaltirana u petak, 18. novembra, dok bi se za vikend obavljali radovi na obeležavanju saobraćajne signalizacije.

Futoški put; foto: Grad Novi Sad

Danas se obavljaju radovi na nivelaciji šahtova i slivničkih rešetki u delu Gagarinove ulice, od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta. Od sutra, 15. novembra, ova deonica biće prohodna za saobraćaj, dok će se radovi na popravci kolovoza odvijati u drugom delu ulice, od Omladinskog pokreta do Bulevara kralja Petra I.

Gagarinova; foto: Grad Novi Sad

Za sredu, 16. novembra, predviđen je završetak radova na asfaltiranju deonice na Putu doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od semafora do Ulice Dinka Šimunovića, nakon čega slede radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije.

Put dr Goldmana; foto: Grad Novi Sad

Zbog investicionih radova na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom na snazi potpuna obustava saobraćaja u delu Ulice Kraljevića Marka (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića), dok je deo Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske) zatvoren usled radova na izgradnji brze pruge.

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Pera
14/11/2022 16:04

A bulevar kneza milosa raskrsnica sa bul jovana ducica? Felne da izlomis….

Ozegovic Rada
16/11/2022 13:24

Kad ce bita uradjena sumska ulica? I tu zive neka deca i ljudi koji svakodnevno udisu pored smoga h ogromne kolicine prasine. Tu cak ni asfalta nema!
.

Munja
17/11/2022 18:35

Kada će konačno da se otvori Partizanska ulica. Trebalo je da se završi još 17.oktobra???!!!