Foto: NS Uživo

Sinoć je na Ribljoj pijaci u Novom Sadu održan 33. po redu Novosadski noćni bazar, mnoštvo izlagača imalo je priliku da pokaže svoje proizvode i uživa u predivnoj atmosferi.

Na sinoćnom Noćnom bazaru okupio se veliki broj sugrađana, a prema rečima izlagača, kojima je pojavljivanje na bazaru tradicija ovo je bio jedan od najposećenijih do sada.

Foto: NS Uživo

Organizovano je takmičenje na kom su svi posetioci mogli da glasaju za njima omiljenu tezgu. Svaka tezga na bazaru posebna je na svoj način i ima neku svoju čar. U ovom takmičenju najviše glasova posetilaca odnela je tezga broj 53 na kojoj su bili izloženi proizvodi od meda, pčelarstva “Damjanović”.

Foto: NS Uživo

Vlasnica pobedničke tezge, Drgana Damjanović nije krila oduševljenje i za naš portal je istakla kako joj je ovo omiljena manifestacija u gradu i da se svaki put vrlo rado pojavi na Bazaru sa svojim proizvodima.

– Moja tezga je specifična po tome što je kombinacija proizvoda od meda i ručnih radova. Ja i moja prijateljica smo udružile snage i odlučile da napravimo nešto lepo,ovo je moja prva pobeda, a na Noćnom bazaru izlažem od prošle godine. Veoma sam zadovoljna posetom moje tezge i jedva čekam sledeći bazar – rekla je Dragana.

Foto: NS Uživo

Posetioci su mogli da okuse i kupe širok asortiman kolača, kraft piva, sokova, ali i da sa sobom ponesu, ili podare, uspomene u vidu ručno rađenih lutaka, nakita, torbi, sveća i drugih proizvoda za primenu i dekoraciju.

Foto: NS Uživo

Jedna od tezgi koja je privukla posebnu pažnju posetilaca jeste tezga ručno pravljenih odevnih predmeta poput mašnica, kravata, čarapa i manžetni “Tied up”. Izlagč Slađan Jevremović prezadovoljan je atmosferom na bazaru.

Foto: NS Uživo

-Bazar je odličan za marketning, ljudi su siajni i pozitivni, organizacija je odlična i vlada super energija – istakao je Slađan.

Foto: NS Uživo

Posetioci Noćnog bazara do kraja večeri uživali su uz muziku i kvalitetno piće i hranu, a svi novosađani sa nestrpljenjem očekuju sledeći “Novosadski noćni bazar” !

nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments