Претрага
Претрага
Close this search box.

Udruženi roditelji i nastavnici pokazali kako se uz smeh i dobro raspoloženje može srediti škola! (FOTO/VIDEO)

Foto: Gradske info

U osnovnoj školi „Petefi Šandor“ juče su se okupili učitelji, nastavnici, profesori, direktor, psiholog i pomoćnik direktora, spremačice, domar škole i roditelji. Složni i sa osmehom odlučili su da pomognu svojoj deci i da im obezbede bolje uslove za školovanje i odrastanje.

Grad Novi Sad je izdvojio 17 miliona dinara za popravku fiskulturne sale koja je pretrpela ogromnu štetu u superćelijskoj oluji tokom jula meseca. Fiskulturna sala škole je ostala bez krova. Od jula meseca traju radovi u školi, popravke i sanacije cele škole.
Pored sredstava koje je donirao Grad, roditelji i nastavnici škole su odlučili da pomognu, priključe se akciji i obezbede svojoj deci lepše mesto za odrastanje i učenje.

Foto: Gradske info

Dvorište škole Petefi Šandor juče je bilo prepuno smeha i dobre i pozitivne energije. Pojedine mame su napravile kiflice i pite, očevi su doneli vodu i limunadu, a spremačice i učiteljice su za sve prisutne skuvale kafu.

Ovoj akciji svi su se odazvali vrlo rado. Zaposleni u školi i roditelji shvatili su da pored sredstava za renoviranje i sređivanje škole potrebne su i udružene radne snage.

Udruženim snagama roditelji, nastavnici i učitelji su ove subote uz šalu i smeh sredili tri školska dvorišta, isekli osušene grane i lišće i izneli šut iz sale za fizičko. Sav otpad je odnet kontejnerima JKP Čistoće. JKP Čistoća je pomogla i podržala akciju, koji roditelji nazivaju „Anti stress“ akcija.

Foto: Gradske info

Pored čišćenja i spremanja dvorišta, polupane su pločice u svlačionicama i stečeni uslovi da se zalepe nove, svi radovi koji se izvode u sali za fizičko idu po planu i deca će uskoro imati novu i sređenu salu za fizičko.

Ovako izgleda kada se roditelji, deca i čitav Novi Sad udruže da pomognu našoj deci! Zato smo i ponosni što smo Novosađani, što živimo u Novom Sadu i zato volimo Novi Sad!

gradskeinfo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Mamika
03.09.2023 21:24

Veoma lepo i za pohvalu. Postoji slična inicijativa za vrtiće, ali roditeljima ne daju da “vršljaju” po unutrašnjosti, može samo spolja da se “šminka”. A papiri i procedure ubijaju.

Povezane vesti