Претрага
Претрага
Close this search box.

UKOLIKO PLANIRATE DA IDETE NA ZIMOVANJE EVO KOLIKO NOVCA TREBA DA IZDVOJITE OVE GODINE: Cene variraju u zavisnosti od lokacije

Foto: Pexels

Brojimo sitno do početka zime, a većina se raduje svim aktivnostima koje nas u tom periodu očekuju. Od odlaska na planinu, skijanja i ostalih zimskih radinosti. Međutim, koliko novca vam je potrebno za ovogodišnji odlazak na zimovanje?

U zavisnosti od lokacije, za sedmodnevni odmor na Kopaoniku je potrebno izdvojiti 770 evra po osobi, a za svako dete cena iznosi 539 evra. Ova ponuda odnosi se na porodičnu sobu sa polupansionom.

Za zimovanje na Zlatiboru potrebno je izdvojiti nešto manje novca, gde u hotelu sa četiri zvezdice, cena po osobi je 342 evra, u slučaju da plaćate za dvoje dece do tri godine, dovoljno je da platite 126 evra samo za jedno dete, dok za drugo ne plaćate ništa.

Foto: OnTheSnow

Cene u inostranstvu su iznenađujuće povoljnije, recimo u Bugarskoj i Banskom, cena po sobi kreće se od 600 evra do 1100 evra.

Neke agencije ne nude nikakve ponude za zimovanja, iako na njihovim sajtovima jasno piše plan i program za neke od najatraktivnijih planina u Srbiji, dok neke već imaju celokupnu ponudu za letovanje naredne godine.

Dakle, jedna četvoročlana porodica, ako se ove godine odluči za zimovanje, mora da isfinansira čak i do 2.700 evra, ukoliko želi da boravi na Kopaoniku, koji je svakako jedna od najpoželjnijih destinacija.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti