Претрага
Претрага
Close this search box.

Ulica Pavla Vuisića USKORO DOBIJA NOVO OSVETLJENJE

Foto: UGZINS

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije uskoro započinje radove na izgradnji javnog osvetljenja u Ulici Pavla Vuisića, u Novom Sadu.

Napominjemo da je izgradnja stambenih objekata namenjenih višeporodičnom stanovanju, u Ulici Pavla Vuisića, uslovila neophodnost infrastrukturnog opremanja ovog lokaliteta javnim osvetljenjem.

Osamnaest stubova javnog osvetljenja, dizajniranih kao stubovi sa ograncima za led svetiljke, oplemeniće ovu ulicu. Primenom najsavremenijih tehnologija, javno osvetljenje će formirati poseban vizuelni identitet ovog dela grada.

Prilikom izgradnje koristiće se svetiljke kandelaberskog tipa. Izbor svetiljki i stubova usklađen je sa svetiljkama i stubovima u okolnim ulicama, a zbog energetske efikasnosti i dugog veka trajanja, predviđene su svetiljke isključivo sa LED izvorom svetlosti. Takođe je predviđen sistem zaštite od eventualnog visokog napona pri dodiru.

Vrednost investicije iznosi 8.231.344,80 dinara, a zahvaljujući novom funkcionalnom i dekorativnom javnom osvetljenju, njegova korist je dvostruka jer je vezana kako za bezbednosni, tako i za estetski aspekt.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti