Foto: Instagram/jkpput_novisad
Ovogodišnja sezona putarskih radova na tekućem održavanju započela je u naseljima Veternik i Futog. Javno komunalno preduzeće “Put” objavilo je fotografije na društvenoj mreži “Instagram” koja potvrđuju da radovi teku planiranom dinamikom.

Od 1. marta izvode se radovi na popravci kolovoza asfaltom u dve ulice u Veterniku – Zoje Mirosavljević i Kosova, kao i u dve ulice u Futogu – Nade Dimić i Rakovačka.

U ponedeljak, 6. marta, počeće radovi na obnovi kolovozne konstrukcije na Bulevaru Slobodana Jovanovića, na deonici od raskrsnice Bulevar Jovana Dučića-Radomira Raše Radujkova do Bulevara vojvode Stepe. Radovi, koji će trajati oko nedelju dana, usloviće potpunu obustavu saobraćaja na ovom delu Bulevara Slobodana Jovanovića, uz napomenu da će raskrsnica biti prohodna.

Podsećanja radi, u cilju stvaranja uslova za efikasno i bezbedno odvijanje saobraćaja, Grad Novi Sad, pored investicionih projekata, svake godine izdvaja značajna sredstva za održavanje saobraćajnih površina.

Ovogodišnji Program održavanja objekata putne privrede iznosi 1.700.000.000,00 dinara, zahvaljujući zajedničkom ulaganju Grada Novog Sada i Autonomne Pokrajine Vojvodine, koja je ove godine izdvojila sredstva u iznosu od 700.000.000,00 dinara, namenjena rehabilitaciji saobraćajnica i to kako u urbanim delovima grada, tako i u prigradskim naseljima.

U okviru dinamike radova na održavanju putne infrastrukture, koji će se obavljati tokom čitave godine, naročito će se voditi računa o tome da se u najvećoj mogućoj meri obezbedi protočnost saobraćaja u svim ulicama u kojima će se realizovati planirane intervencije na saobraćajnim površinama.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dragan
02/03/2023 18:19

Zamolio bih NS UŽIVO da,ako je ikako moguće da mi proveri kada će biti asfaltirana ulica Gige geršića u veterniku.plaćam porez i sve obaveze,a gazim blato i vodu svaki dan.veliki pozdrav.dragan

Jelena
04/03/2023 15:11

Ulica Rajska je verovatno jedina ulica u Veterniku koja je cela izgradjena sa gradjevinskim dozvolama, promenom namene i plaćenim svim mogućim nametima, a nemamo kanalizaciju (koji su nam naplatili, tj. nismo imali umanjenje jer je nema) i gazimo po blatu. Jednom godisnje navuku nam tanki sloj šljunka, koji se raspadne za vreme kišnih dana od saobraćaja. Odmah sledeća posle asfaltirane Kosove…koja je gradjena na divlje, čak je i ulica kriva ko da je pijana.